Rīgas futbola čempionāts
Pēdējo reizi atjaunots: trešdien, 10.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 90 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 384
Ziņas
RTU FC piedzīvo pirmo zaudējumu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 2.7.2012
Pēcjāņu nedēļā Latvijas futbola čempionāta 2.līgas Rīgas zonas turnīrā tika aizvadīta pirmā riņķa septītā kārta, kuras centrālajā mačā savā starpā spēkus samēroja divas no medaļu pretendentēm „Salaspils” un RTU FC vienības. Intriģējošā duelī ar minimālu 1:0 pārsvaru pārāka izrādījās „Salaspils” komanda.

Minētajā cīņā nevienai no sāncensēm neizdevās gūt vārtus pirmo 45 minūšu laikā, savukārt neilgi pēc pārtraukuma 49.minūtē ar trāpīgu raidījumu „salaspiliešu” rindās atzīmējās Andrejs Agafonovs. Atlikušajā laikā viesos spēlējošajai RTU FC vienībai vērst situāciju sev par labu neizdevās, kā rezultātā „studenti” piedzīvoja pirmo zaudējumu šīs sezonas ietvaros.

Tikmēr cita vadošā turnīra komanda „Lerona/Rita” ar rezultātu 2:0 mājas laukumā uzveica FK „Flaminko-Monarhs” vienību. Uzvarētāju rindās pirmos vārtus 27.minūtē ar 11 metru soda sitiena palīdzību guva vārtu vīrs Antons Astrahancevs, kamēr pašā mača izskaņā mājinieku pārsvaru dubultoja Andrejs Grišajevs. Ņemot vērā konkurentu RTU neveiksmi, „Lerona/Rita” kļuvusi par vienīgo sacensību ietvaros zaudējumu vēl nepiedzīvojušo vienību.

Nevienai no sāncensēm neizdevās gūt vārtus FK „Ogres” un „Dinamo Rīga” vienību duelī, kas turklāt noslēdzās arī bez tiesneša piešķirta brīdinājuma vai noraidījuma. Jāpiebilst, ka šajā pārī izteikti favorīti bija ogrēnieši, taču 90 minūšu laikā viņiem tā arī neizdevās „atslēgt” sāncenšu vārtus.

Tikmēr vēl vienā šīs kārtas mačā JDFS „Alberts/Viesulis” ar 3:0 uzveica „Ķekavu”, tādējādi svinot trešo panākumu pēc kārtas (interesanti, ka sezonu „Alberts” uzsāka ar trim zaudējumiem). Ar vārtu guvumiem uzvarētāju rindās izcēlās Dainis Kovals, Mārtiņš Čingulis un Mārtiņš Vecvagars.

Visbeidzot vēl nepieminētajā duelī graujošu panākumu svinēja „Rīnuži-Strong”, kas neatstāja ne mazākās cerības DSVK „Traktoram”, pieveicot to ar 9:0. Pa trim vārtiem uzvarētājiem guva Vladimirs Terens un Aldis Ščogols.
Zibensziņas
VIDEO&PHOTO days kalendārs

Rīgas kausa izcīņas pusfināli:
Lerona/Rita - FK Ogre 1:3

JDFS Alberts/FK Viesulis - RTU FC 2:3

Rīgas kausa izcīņas fināls:
RTU FC - FK Ogre 2:2 (5:4 s.s.)

Ziņas

Šodien uzsauc
Kristaps Kapzems
Kristaps Kapzems

(FK Ķekava)
30
Māris Pavlovskis
Māris Pavlovskis

(FK Ķekava)
41

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs











Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin