Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
“Estoty/JOMA TEAM” paliek nepārspēta 3. līgā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 29.2.2016
Par “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta 3.līgas uzvarētāju kļuvusi “Estoty/JOMA TEAM”, kas aizvadītās nedēļas laikā guva divas kārtējās uzvaras, tādējādi neatstājot tuvākajām konkurentēm pat teorētiskas izredzes punktu izteiksmes ziņā noķert sevi turnīra kopvērtējuma tabulā. Savukārt otrās un trešās vietas liktenis jau tuvākajās dienās izšķirsies “Stopiņi” un “Medical Group DENS” vienību neklātienes cīņā.

“Estoty/JOMA TEAM” pietika ar vienu uzvaru kādā no diviem iepriekšējiem mačiem C apakšgrupā, kur komandas sadala vietu izkārtojumu no pirmās līdz astotajai, taču topošā 3.līgas titula ieguvēja šo plānu izpildīja pēc maksimālās programmas, uzveicot gan tiešo konkurenti turnīra tabulā “Medical Group DENS” (5:4), gan arī ceturtajā pozīcijā esošo “Baltic Express LV” (6:3).

Līgas līderei vēl atlicis aizvadīt vienu spēli pret trešajā pozīcijā esošo “Stopiņi” komandu, taču šobrīd tās pārsvars pār tuvāko konkurenti “Medical Group DENS” ir vairāk nekā iespaidīgs – 14 punkti. Tādējādi ir skaidrs, ka “Estoty/JOMA TEAM” ir pilnībā garantējusi sev pirmo vietu un nopelnījusi tiesības nākamajā sezonā startēt 2.līgas sacensībās.

Jāatzīmē, ka “Estoty/JOMA TEAM” sniegums šīs ziemas sezonas šķērsgriezumā nudien ir iespaidīgs – uzvarētas 19 spēles no 21, kas ir absolūti pārliecinošākais veikums 2. un 3.līgas čempionātu kopsummā.

Tikmēr C grupas sudraba godalgu liktenis, kā minēts, izšķirsies neklātienes cīniņā starp “Medical Group DENS” un “Stopiņi”. Abas komandas aizvadītajā nedēļā guva pa uzvarai – “Medical Group DENS” ar 4:2 uzveica “Husky/LSPA”, savukārt “Stopiņi” arīdzan ne bez grūtībām lika kapitulēt “Evolution Gaming” – 4:3. Nedaudz labākas izredzes iegūt otro vietu ir “Medical Group DENS”, kurai ir par punktu vairāk un atlicis aizvadīt divas spēles (“Stopiņi” vienībai atlicis viens mačs).

Apakšgrupas pārējās vienības no ceturtās līdz astotajai pozīcijai izkārtojušās ļoti blīvi – 13 punktus iekrājusi “Baltic Express LV”, kurai cieši uz papēžiem min “Husky/LSPA” (12), “Garāža 2” un FK “Laikmets” (abām pa 11), kā arī “Evolution Gaming” (10). Jāatzīmē, ka punktu bagāžu no šī piecinieka papildināt vairs nevar FK “Laikmets”, kas paspējusi aizvadīt visas otrā etapa cīņas C grupā.

Šīs pašas līgas D grupā lielas izmaiņas nedēļas laikā nav notikušas. Četrus punktus divās spēlēs izdevās iegūt “Xteam.lv/Lerona”, kas pārliecinoši ar 7:0 sagrāva “Ķekavas novads”, kā arī cīnījās neizšķirti 3:3 ar FK “Kadaga 2”. Savukārt FC “Inter STAR 35+” sarūpēja kārtējo neveiksmi pastarītei “Satis Grupa” (9:5 un četri vārti Viktoram Lavreckim).

D apakšgrupā pirmo vietu jeb nomināli devīto visā līgā jau iepriekš bija garantējusi “Napalm” (37), bet sešas nākamās vienības izkārtojušās vien piecu punktu intervālā – to vidū ietilpst “Ķekavas novads” (20), “Riga United” (19), FK “Kadaga 2” un FC “Inter STAR 35+” (abām pa 18), kā arī “Xteam.lv/Lerona” (17) un “HAVI Logistics” (15). Vienīgi “Satis Grupa” ar izcīnītu vienu punktu atpaliek visnotaļ ievērojami un augstāk par noslēdzošo pozīciju čempionātā pakāpties vairs nevar.

3. līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā notiek cīņa starp Oļegu Darmorozu (“Stopiņi”) un Mihailu Suvorovu (“Estoty/JOMA TEAM”) – abi telpu futbolisti guvuši pa 35 vārtiem. Savukārt 24 reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājis Mārtiņš Šverins (“Medical Group DENS”).

Notikumi cīņā par otro un trešo vietu turpina uzņemt apgriezienus Rīgas čempionāta 2.līgas spēcīgākajā jeb C grupā. Jau iepriekš šeit pirmo vietu bija nodrošinājusi “Olaine”, kas iepriekšējā nedēļā laukumā nedevās, bet duelī par atlikušajām godalgotajām pozīcijām joprojām iespējami dažādi varianti.

Šobrīd priekšā konkurentēm vicelīderes statusā atrodas “Industrial Steel Group” (20), kas savā pēdējā mačā uzveica vienu no tiešajām konkurentēm “Akela Kļūdījās” – 2:0. Tāpat par trim punktiem savu “bagāžu” papildināja trešās vietas īpašniece “EUROLOGI” (18), sarūgtinot “USB” (4:0).

Attiecīgi ceturtajā un piektajā pozīcijā šobrīd atrodas 17 punktus iekrājušās “UNICEF” un “Akela Kļūdījās”, taču vērība jāpievērš ne tikai pašreizējam punktu daudzumam, bet arī konkurentu atšķirīgajam spēļu skaitam. "UNICEF” un “EUROLOGI” atlikuši trīs mači, kamēr “Industrial Steel Group” un “Akela Kļūdījās” – tikai pa vienam. Teorētiskas izredzes ielauzties trijniekā saglabā arī “RegVardy”, kas savākusi 15 punktus un vēl aizvadīs divas cīņas.

Septītajā vietā esošā “Cerber” uzvaras gadījumā pār “RegVardy” var pacelties no septītās uz sesto vietu, savukārt jau tagad zināms, ka “USB” turnīru noslēgs astotajā vietā – šai komandai vairs spēles nav atlikušas.

2. līgas D grupā vislabākās izredzes uz pirmo vietu jeb devīto visā līgā saglabā “LSPA” (28), kas savā pēdējā turnīra mačā ar 9:1 sagrāva “OSK Ostnieks”. Piecu punktu atstatumā no līderes atrodas FK “Kadaga” (23), kurai atlikuši divi mači un kas savā vienīgajā spēlē iepriekšējā nedēļā cīnījās neizšķirti ar jau minēto “OSK Ostnieks”.

Pa 22 punktiem šobrīd “Marshal FC” un “OSK Ostnieks” vienībām, no kurām “Marshal FC” paspējusi aizvadīt visas spēles, bet “OSK Ostnieks” palikušas divas cīņas. Savukārt 20 punkti “Baltic International Bank” (BIB) rēķinā.

Noslēdzošās pozīcijas grupā ieņem komandu trijnieks, kurā ietilpst “AVANTEX” (11), “Rīgas Pašvaldības Policija” (10) un “MLFC Victoria/Lerona” (7).

Līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 31 vārtu guvumu ir Arturs Jefremenkovs (“EUROLOGI”), par trim precīziem sitieniem mazāk Aleksandram Mihailovam (“Olaine”), bet 26 reizes pretinieku vārtsargus pārspējis A.Mihailova komandas biedrs Vladislavs Medvedins.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin