Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Apgriezienus turpina uzņemt zemāko līgu čempionāti
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 9.2.2016
Apgriezienus turpina uzņemt notikumi “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta abās zemākajās līgās, kur aizvadītās nedēļas gaitā lielas izmaiņas nav notikušas. 2.līgas spēcīgākajā grupā joprojām pārliecinošus vadības grožus saglabā “Olaine”, savukārt 3.līgā šādā pat statusā atrodas galvenā zelta medaļu pretendente “Estoty/JOMA TEAM”.

“Olaine” telpu futbolisti 2.līgas C grupā aizvadīja divas spēles, uzvarot tikai vienā no tām, taču arvien atrodoties vērā ņemamā pārsvarā pār divām nākamajām konkurentēm “UNICEF” un “RegVardy”, apsteidzot tās par astoņiem punktiem. Tieši pret “RegVardy” “olainieši” piedzīvoja 3:6 neveiksmi, savukārt cīņā ar “Akela Kļūdījās” (6:5) uzvaru izrāva noslēdzošajā minūtē, pateicoties Aleksandra Mihailova vārtu guvumam.

Citā 2.līgas duelī “UNICEF” ar 4:3 uzveica “Industrial Steel Group”, kas par šo neveiksmi reabilitējās duelī ar “USB” – 6:2. Vēl vienā mačā punktus uz pusēm dalīja “USB” un “EUROLOGI”, vienojoties par neizšķirtu 2:2.

Kā minēts, “Olaine” šobrīd ieņem grupas pirmo vietu ar 22 punktiem, 14 punktus iekrājušas “UNICEF” un “RegVardy”, 13 punkti “Akela Kļūdījās”, bet 11 – “Cerber” un “Industrial Steel Group”.

Tikmēr 2.līgas D grupā, kur komandas sadala izkārtojumu no 9. līdz 16. pozīcijai, aizvadītās nedēļas laikā tika izspēlēti trīs mači. Divas uzvaras svinēja “Marshal FC”, kas gan mājas spēlē, gan izbraukumā uzveica “MLFC Victoria/Lerona” (4:2 un 5:4), bet vēl vienā duelī “LSPA” ar rezultātu 3:1 lika kapitulēt “AVANTEX”.

Šobrīd D grupas tabulā priekšā sāncensēm atrodas FK “Kadaga” (21) un “LSPA” (20), bet vēl desmit punktu robežu pārsniegušas arī “Marshal FC” (16) un OSK “Ostnieks” (15).

2.līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 25 gūtajiem vārtiem ir Aleksandrs Mihailovs (“Olaine”), savukārt par vienu trāpīgu sitienu mazāk patlaban Artura Jefremenkova (“EUROLOGI”) rēķinā.

Apskatot notikumus 3.līgas spēcīgākajā jeb C grupā, jāizceļ “Estoty/JOMA TEAM” vienības veikums, kas ar 27 iekrātiem punktiem ieņem pirmo vietu, tuvāko sekotāju “Stopiņi” apsteidzot par deviņiem, bet trešajā vietā esošo “Medical Group DENS” – jau par 11 punktiem.

Abas grupas līderes - “Estoty/JOMA TEAM” un “Stopiņi” – nedēļas gaitā aizvadīja vienu maču, tiekoties savā starpā un ar minimālu 3:2 rezultātu uzvaru svinot “Estoty/JOMA TEAM”. Četrus no iespējamajiem sešiem punktiem ieguva ceturtajā pozīcijā esošā “Baltic Express LV” (13), kas uzveica “Husky/LSPA” (6:2), kā arī piedzīvoja neizšķirtu duelī pret “Evolution Gaming” – 3:3.

Tāpat jāatzīmē arī “Medical Group DENS” ļoti spraigā mačā gūtais 4:3 panākums pār FK “Laikmets”. Jāatzīmē, ka FK “Laikmets” komanda ir vienīgā C apakšgrupā, kas šobrīd nav spējusi uzvarēt nevienā no mačiem.

Visbeidzot 3.līgas D grupā divus panākumus nedēļas gaitā kaldināja FC “Inter STAR 35+”, kas uzveica FK “Kadaga 2” (3:2) un “HAVI Logistics” (3:0). Savukārt neizšķirtu pēc piecu uzvaru sērijas otrajā etapā piedzīvoja grupas līdere “Napalm”, dalot punktus uz pusēm ar “Ķekavas novads” – 4:4.

D apakšgrupas kopvērtējuma tabulā stabilā pirmajā vietā atrodas “Napalm” (31), bet tās tuvākās sekotājas ir “Ķekavas novads” (19), kā arī “Riga United” (15) un “HAVI Logistics” (15).

3.līgas rezultatīvākais telpu futbolists ir Oļegs Darmorozs (“Stopiņi”) ar 30 gūtajiem vārtiem, savukārt piecām reizēm mazāk sāncenšu vārtsargus pārspējis Mihails Suvorovs (“Estoty/JOMA TEAM”).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Artjoms Vasiljevs
Artjoms Vasiljevs

(Napalm)
32
Pavels Antropovs
Pavels Antropovs

(Olaine)
40
Uldis Pommers
Uldis Pommers

(Garāža 2*)
42
Andrejs Andrejevs
Andrejs Andrejevs

(Marshal FC)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin