Latvijas futbola federācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
RĪGAS PILSĒTAS 2021.GADA JAUNATNES ČEMPIONĀTS
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 18.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 336 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 1887
 
Ziņas
Aizvadīts pirmais “Ādas Bumbas” sabraukums
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 15.7.2021
Aizvadītajā nedēļas nogalē – 11. jūlijā – starts tiks dots Rīgas jaunatnes čempionātu ietvaros notiekošajam Rīgas Futbola federācijas (RFF) rīkotajam un Latvijas Futbola federācijas (LFF), kā arī Mārupes Sporta centra atbalstītajam “Ādas Bumbas” turnīram. Pirmajā sabraukumā Jaunmārupes pamatskolas stadionā spēkus samēroja U-13 (2008.-2009.dz.g.) un U-15 (2006.-2007.dz.g.) vienības.

Kā iepriekš vēstīts, šīm sacensībām dalībnieces nedrīkst pieteikt šī gada Latvijas jaunatnes čempionāta Elites grupas spēlētājus.

U-13 vecuma grupā, kur startē septiņas dalībnieces aizvadot viena riņķa turnīru, pirmajā sabraukumā notika seši dueļi. Nevienai no komandām neizdevās izvairīties no punktu zaudēšanas, tomēr nedaudz sekmīgāk par konkurentēm čempionātu uzsāka FS “Metta”, “Mārupes” SC un RFSA, kas divos mačos iekrāja pa četriem punktiem. FS “Metta” sagrāva SK “Līderis” (10:1) un cīnījās neizšķirti pret RFK “Daugava Rīga” (2:2), kamēr mārupieši un RFSA svinēja panākumus attiecīgi pār RFS (4:2) un SK “Līderis” (10:0), savā starpā cīnoties neizšķirti – 1:1.

Tikmēr vēl vienā cīniņā RFS (3) ar 6:2 uzveica RFK “Daugava Rīga”, ieņemot ceturto vietu no septiņām vienībām. Pozīciju zemāk ierindojas RFK “Daugava Rīga” ((1), savukārt bez punktiem šobrīd ir SK “Līderis” un SK “Vēsma”, kas šajā sabraukumā nepiedalījās.

Atlikušie mači šajā vecuma grupā risināsies sabraukumos 15. augustā un 5. septembrī.

Savukārt vecākajā jeb U-15 grupā visas piecas dalībnieces aizvadīja pa diviem mačiem, izšķirošās cīņas atliekot uz noslēdzošo sabraukumu 5. septembrī. Līderu statusā ar sešiem punktiem grupā izvirzījušās divas vienības - “Mārupes” SC, kas sarūgtināja FS “Metta” (4:3) un RFSA (1:0), kā arī SK “Līderis”, kas pieveica attiecīgi RFK “Daugava Rīga” (4:3) un RFSA (2:0). Trešajā vietā ar trim punktiem atrodas FS “Metta” (4:0 triumfs pār RFK “Daugava Rīga”), bet bez punktiem cīnās RFK “Daugava Rīga” un RFSA.

Kā ziņots, sacensību galvenais uzdevums ir popularizēt futbolu Rīgas reģiona jaunatnes vidū un sekmēt jauno futbolistu meistarības izaugsmi. Pērn “Ādas Bumbas” sacensībās U-13 vecuma grupā triumfēja Mārupes SC, kamēr starp U-15 komandām pārākā izrādījās FS “Metta” jaunā futbola maiņa.

Vairāk informācijas meklējiet turnīra mājas lapā: www.fta.lv/jaunatne.
Zibensziņas
"Ādas Bumbas" 2021.gada posmi: 11.jūlijs, 15.augusts, 5.septembris.

Ziņas


Ziņu arhīvs


© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin