Latvijas futbola federācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
RĪGAS PILSĒTAS 2016.GADA JAUNATNES ČEMPIONĀTS
Pēdējo reizi atjaunots: sestdien, 20.augustā Kopējais spēļu skaits: 431 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 1963
Ziņas
Noskaidrotas visas Latvijas fināla sacensību dalībnieces
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 5.7.2016
Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāts, kuru organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi un Latvijas Futbola federāciju (LFF), šķērsojis finiša līniju. Turnīra ietvaros aizvadītas 429 spēles, noskaidrojot četras labākās komandas trijās vecākajās grupās, kas pārstāvēs Rīgu Latvijas fināla sacensībās vasaras sezonas noslēgumā.

U-10 jeb 2006. gadā dzimušo spēlētāju sacensībās prestižākajā A apakšgrupā jau iepriekš vietu pirmajā četriniekā bija nodrošinājušas FS “Metta/Rīga” (34), SK “Babīte” (30) un “Academ FC” (28), savukārt ceturto pozīciju, uzvarot abas noslēdzošās spēles, izcīnīja JDFS “Alberts 1” (27), kas tādējādi no vadošā kvarteta “izstūma” FK “Dinamo Rīga 1” vienību (25), apsteidzot to par diviem punktiem.

Šīs pašas vecuma grupas B grupā, pateicoties lieliskam sniegumam jūnija mēnesī (piecas uzvaras tikpat spēlēs), pirmo vietu izcīnīja FS “Daugava Rīga” (30), atstājot aiz sevis TFS “Nikars-Vanagi” (22) un JDFS “Alberts 3” (20).

Tikmēr U-11 jeb 2005. gada spēlētāju konkurencē A grupā starp 12 komandām jau iepriekš bija noskaidrotas visas četras labākās komandas, kas pārstāvēs galvaspilsētu Latvijas finālsacensībās. To vidū ir čempionātā visus mačus aizvadījušās SK “Babīte” (31), FS “Metta/Rīga” (27), SK “Super Nova 1” (26), kā arī FK “Dinamo Rīga 1” (25).

Kā zināms, šajā pat vecuma kategorijā tiek izspēlēts čempionāts arī B-1 un B-2 grupās. Pirmajā no tām, pateicoties četrām uzvarētām spēlēm, līderes godu starp sešām dalībniecēm saglabāja FS “Garkalne” (12), savukārt B-2 kategorijā priekšgalā konkurentēm sacensības noslēdza 18 punktu robežu sasniegušās “RTU FC” un “RTU FC/MLFC Victoria.

Vecākajā jeb U-12 kategorijā A grupā 12 dalībnieču konkurencē iepriekš noskaidrotas bija trīs no četrām Latvijas fināla sacensību dalībniecēm, starp kurām ir FS “Metta/Rīga” (33), SK “Super Nova 1” (27) un “Rīgas” FS (21), savukārt kā pēdējā ceļazīmi uz Latvijas fināla sacensībām nodrošināja “Metta/2004” (22), gūstot svarīgu panākumu noslēdzošajā cīņā ar “Šitika FS 1” (6:0) un tādējādi paceļoties no ceturtās uz trešo vietu galīgajā kopvērtējuma tabulā.

Šīs pašas vecuma kategorijas B grupā vislabāk veicās 12 punktus sakrājušajām FK “Dinamo Rīga 2” un “Šitika FS 2”.

Tikmēr pašā jaunākajā U-9 vecuma kategorijā starp 2007. gadā dzimušajiem spēlētājiem A grupā visspilgtāk sevi apliecināja ar sešām uzvarām turnīru pabeigusī SK “Babīte 1”, bet par panākumu mazāk iekrāja JDFS “Alberts 1”. B-1 grupā pārliecinošākais sniegums “JFK Daugava” (sešas uzvaras) un “TFS Nikars-Vanagi” (četri panākumi), bet B-2 grupā – FS “Daugava Rīga (sešas uzvaras).

Kā zināms, 2016. gada Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāta U-10, U-11 un U-12 A apakšgrupu pirmās trīs komandas tiks apbalvotas ar kausiem, medaļām un diplomiem, bet labākās četras vienības pārstāvēs Rīgu Latvijas fināla sacensībās vasaras sezonas noslēgumā.
Zibensziņas

Ziņas


Ziņu arhīvs


© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin