Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
2015.g. Rīgas un Latvijas pludmales futbola turnīri
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 15.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 30 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 261
Ziņas
Saule, smiltis, futbols: atskats uz LikeIT ikgadējo pludmales futbola turnīru
Autors: www.LikeIT.lv, datums: 31.8.2015
Sestdien, 29.augustā, Ķīpsalas pludmalē noritēja jau ceturtais ikgadējais IT darba sludinājumu portāla www.LikeIT.lv pludmales futbola turnīrs. Turnīra dalībnieki – Latvijas IT uzņēmumi, kuri ierasto IT konferenču un intelektuālo pasākumu vietā šoreiz izvēlējās spēcīgākos vīrus, lai sūtītu viņus smilšu laukumā sacensties pludmales futbola meistarībā. Komandas garu, fizisko sagatavotību, prasmi īstenot stratēģisko plānu saviem spēkiem šogad pārbaudīja astoņi uzņēmumi: Autentica, CTE, DPA, Eptron, Exigen services, Scandiweb, Tele2 SSC un Tieto.

Šogad uzņēmuni izvēlējās ne tikai iespēju izpausties sportiskajam garam, bet arī sasniegt cēlu mērķi – komandas atsaucās aicinājumam atbalstīt jauniešu futbola klubu SK Imanta, ļaujot kluba jaunākajām spēlētājām gaidāmo sezonu uzsākt jaunos formas tērpos. Novērtējot komandu izrādīto atsaucību un entuziasmu, Latvijas Futbola federācija nāca klajā ar īpašu balvu sacensību uzvarētājiem – iespēju visai komandai 6.septembrī apmeklēt Latvijas nacionālās futbola izlases cīņu pret Čehijas valstsvienību Skonto stadionā.

Pirms turnīra komandas ar izlozes palīdzību tika sadalītas divās apakšgrupās, lai sestdien ierastos un uzsāktu cīņu uz diviem laukumiem Ķīpsalas pludmalē kvaificētu tiesnešu uzraudzībā. Par turnīra organizāciju profesionāli parūpējās Rīgas Futbola federācija.

Apakšgrupu cīņās pārsteigumu sagādāja Autentica komanda, kura ar rezultātu 1:0 pieveica trīskārtējos čempionus Tieto. Katra apakšgrupu cīņa izvērtās spraiga, komandas cīnījās par iespēju iekļūt pusfinālā.

Pusfināli tika izspēlēti starp apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējiem. Cīņā par iekļūšanu finālā Tele2 SSC uzvarēja Exigen Services ar rezultātu 4:0 un Tieto iekļuva finālā, uzvarot Eptron ar 1:0.

Cīņa par pirmo vietu starp Tieto un Tele2 SSC komadām izvērtās tik sīva, ka pat pēc papildlaika rezultāts joprojām bija 2:2 un uzvarētāju nācās noteikt ar soda sitienu palīdzību. Lielisku meistarību un pašaizliedzību demostrēja Tele2 SSC vārtsargs Andrejs Korols, tādējādi par šīgada futbola festivāla čempioniem tika atzīti Tele2 SSC dalībnieki, savukārt līdz šim neuzvarētie Tieto ieņēma godpilno otro vietu.

Savukārt par trešās vietas titulu cīņā starp Eptron un Exigen uzvaras laurus plūca Eptron, kam Exigen piekāpās ar rezultātu 0:3. Piekto vietu spēlē pret DPA izcīnīja Scandiweb ar rezultātu 3:1, savukārt septītas vietas ieguvēji CTE šoreiz ņēma virsroku pār Autentica ar rezultātu 2:0.

Turnīra tiesneši noteica arī īpašo nomināciju ieguvējus – par visvērtīgāko turnīra spēlētāju tika atzīts Jānis Strupišs no Tieto, labākā vārtsarga titulu ieguva Andrejs Korols no Tele2 SSC, labākā spēlētāja sieviešu konkurencē - Vita Irbe no Exigen. Tika apbalvota arī atraktīvākā komanda, šo titulu šogad godam izpelnījās aizrautīgie DPA pārstāvji, kurus atbalstīja karsējmeiteņu komanda.

Rīgas futbola federācija un LikeIT komanda izsaka pateicību turnīra dalīniekiem un līdzjutējiem. Uz tikšanos LikeIT pludmales futbola 2016.gada kausa izcīņā!
Zibensziņas
Latvijas SUPERKAUSA izcīņa Kreiss (Rīga) - DinamoLat (Rīga)
pamatalaikā 9:4 (protokols)
Foto
Video

Ziņas

Šodien uzsauc
Aleksandrs Kļušins
Aleksandrs Kļušins

(Kreiss (Rīga))
55

Ziņu arhīvs







© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin