Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
Rīgas čempionātā sācies izšķirošais sacensību etaps, nākamajā sezonā atkal būs vairākas līgas
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 22.1.2019
Pirmdien, 21. janvārī, ar D apakšgrupas maču starp “Futbola Parks/LSPA” un “DSV” vienībām startēja Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta izšķirošais posms. Tā ietvaros spēcīgākās deviņas komandas sadalīs turnīra galvenās balvas, bet iekš pārējām trim no četrām apakšgrupām risināsies spēkošanās par “Cerību kausa” trofejas iegūšanu.

D apakšgrupā, ņemot līdzi savstarpējos pirmā etapa rezultātus cīņās ar savu apakšgrupu konkurentēm, plecu pie pleca par godalgotajām vietām, kā minēts, spēkosies deviņas vienības. Pagaidām priekšgalā sāncensēm turnīra tabulā atrodas “DSV” (10), kas otrā posma atklāšanas duelī ar rezultātu 2:4 piekāpās “Futbola Parks/LSPA”. Pavisam netālu tabulā izkārtojušās arī visas pārējās vienības – punkta atstatumā šobrīd seko “RTU/Viesulis”, triju – FK “Rīnūži/Grifs AG”, bet četru – “Pafbet.lv”, “Futbola Parks/LSPA” un “USB”. Nedaudz nostāk atrodas “Bettend.com” un “NAPALM” (pa 4), kā arī FK “Zep/Forevers”, bet arī šīm vienībām ir labas iespējas turnīra turpinājumā pacīnīties par godalgoto vietu iegūšanu.

Trijās no nākamajām grupām – E, F un G – atbilstoši pirmā posma rezultātiem pa sešām katrā sadalītas citas Rīgas čempionāta vienības, kas spēkosies par pirmo vietu attiecīgajā apakšgrupā un “Cerību kausa” trofeju. E grupā, sadalot vienlaikus arī nomināli 10.-15. vietu Rīgas čempionāta sezonā, cīnīsies FC “Raita”, FK “Stopiņi/LAS”, FK “Kadaga”, “Industrial Steel Group”, “Baltic International Bank” un “Rīgas Pašvaldības Policija”, savukārt F grupā (16.-21.v.) tiksies “RegVardy/Anzāģe”, “OSK Ostnieks”, “Estoty/JOMA TEAM”, “Olaine”, “AVANTEX” un “Evolution Latvia”.

Turnīra G apakšgrupā 22.-27. pozīciju sadalīs FK “Reinards/Ropaži”, “Baldone”, “LSPA”, “LJA”, “Līgatne/Zeit” un FK “Reinards/Ropaži 2”. Savukārt H grupā kaut nedaudz mundieri lūkos uzspodrināt trīs pirmā etapa vājākās vienības, proti, “EUROLOGI/GiftPrint.LV”, FC “PETROW STAR” un FC “Maskachka”.

Otrā posma izspēle ilgs līdz šā gada 10. martam (pie nepieciešamības – 17. martam).

Nākamajā sezonā atkal būs vairākas līgas

Plānots, ka jau nākamajā sezonā 12 šīs sezonas spēcīgākās vienības (deviņas D grupas komandas un trīs labākās E grupas vienības) cīnīsies atsevišķi izveidotā Elites līgā, kamēr pārējās 18 (iespējams arī vairāk!) paliks Izaicinājuma līgā.

“Šāds stratēģiskais solis plānots, lai vēl vairāk palielinātu to spēļu skaitu, kad laukumā savā starpā tiekas līdzvērtīgi pretinieki un iespējami mazinātu tikšanos tām dalībniecēm, kuru meistarības līmeņi krasi atšķiras. Tas dos motivāciju arī jauniem kolektīviem pamēģināt savus spēkus Rīgas čempionāta ietvaros,” sacīja Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Kārlis Miķelis Liepiņš
Kārlis Miķelis Liepiņš

(Evolution Latvia)
25

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin