Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
 Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2018./2019.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 8.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 399 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3080




Ziņas
C apakšgrupā pārliecinoši sāk FK “Rīnūži/Grifs AG” un “Bettend.com”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 5.11.2018
Kopš oktobra vidus apgriezienus turpina uzņemt Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāts, kur šogad startē 30 komandas. Patlaban visvairāk punktu savākušas abas C apakšgrupas līderes – FK “Rīnūži/Grifs AG” un “Bettend.com”.

Iepriekšējās nedēļas šķērsgriezumā katra no vadošajām C grupas vienībām papildināja uzvaru krājumu. Līdere FK “Rīnūži/Grifs AG” (15) gan izbraukumā, gan savā laukumā pārspēja FK “Stopiņi/LAS” (3:1 un 4:2), kamēr “Bettend.com” (12) sagrāva “USB” (10:1) un “Evolution Latvia” – 11:1. Septiņus vārtus kopumā šajos dueļos “Bettend.com” labā guva Aleksejs Bespalovs, kurš tādējādi ar 14 trāpīgiem raidījumiem nostiprinājies Rīgas čempionāta rezultatīvāko futbolistu saraksta priekšgalā.

Vēl C grupā uzvaru svinēja trešās pozīcijas īpašniece “USB” (9), ļoti spraigā cīņā ar rezultātu 7:6 pārspējot FK “Reinards/Ropaži” (trīs vārti Emīlam Pļaveniekam), kā arī ceturtajā vietā esošā “RegVardy/Anzāģe” (6), kas sarūgtināja “EUROLOGI/GiftPrint.LV” – 3:2. Šajā apakšgrupā vēl pie punktiem izdevies tikt “LJA” (4), FK “Stopiņi/LAS” (3) un “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (1), savukārt FK “Kadaga”, “Evolution Latvia” un FK “Reinards/Ropaži” joprojām nav spējušas atņemt punktus sāncensēm.

Tikmēr B apakšgrupā tabulas priekšgalā atrodas “NAPALM” (10), kas iepriekšējā nedēļā divās spēlēs ieguva četrus no iespējamajiem sešiem punktiem, cīnoties neizšķirti ar “Estoty/JOMA TEAM” (1:1), kā arī uzveicot “LSPA” (4:2). Viena punkta atstatumā līderei kopvērtējumā seko “Rīgas Pašvaldības Policija” (9), kas arīdzan ar 4:2 uzveica Latvijas Sporta akadēmijas atbalstīto vienību.

Tikmēr pa septiņiem punktiem savākušas uzreiz trīs komandas, proti, “DSV”, “Estoty/JOMA TEAM” un “Industrial Steel Group”, kas minētajā laika periodā cīnījās dažādām sekmēm. “DSV” guva virsroku cīņā ar FK “Zep/Forevers” (6:4), kā arī slēdza “miera līgumu” ar “Industrial Steel Group” (4:4). Pēdējā bez šī neizšķirta piekāpās FK “Zep/Forevers” (0:4), kā arī uzveica FC “PETROW STAR” (4:1), kamēr “Estoty/JOMA TEAM”, kā minēts, dalīja punktus uz pusēm ar “NAPALM” un pārspēja “AVANTEX” (7:4), “hat-trick” uzvarētāju sastāvā realizējot Ronaldam Štukaturovam.

B grupā uzreiz aiz iepriekš minētā trio tabulā seko FK “Zep/Forevers” (6), “LSPA” (4), “Līgatne/Zeit” (3), FC “Petrow STAR” (1), kā arī punktus vēl neguvusī “AVANTEX”.

Visbeidzot A apakšgrupā līderes grožus saglabā “Futbola Parks/LSPA” (9), kas aizvadītās nedēļas laikā divkārt uzveica “Baltic International Bank” (6:2 un 5:1). Pie uzvarām izdevās tikt arī septiņus punktus savākušajām “Olaine” (4:2 pret FC “Maskachka”) un “Pafbet.lv” (6:2 cīņā ar “RTU/Viesulis”), kamēr vēl vienā duelī ceturtajā vietā esošā “RTU/Viesulis” (6) abpusēji rezultatīvā cīniņā ar 11:5 pieveica “Baldone” (četri vārti uzvarētāju sastāvā Kārlim Vikmanim).

A grupā vēl punktus ieguvušas “Baltic International Bank” (3), “Baldone” un FC “Maskachka” (katrai pa 1), bet bez punktiem šobrīd cīnās FC “Raita”, OSK “Ostnieks” un FK “Reinards/Ropaži 2”.

Kā iepriekš vēstīts, visas dalībnieces saskaņā ar kalendāru, kas sastādīts komandām savstarpēji vienojoties, turnīra pirmajā posmā ar izlozes palīdzību sadalītas trīs apakšgrupās. To ietvaros komandas aizvadīs divu apļu cīņās pēc t.s. riņķa sistēmas (pa vienai spēlei ar katru pretinieku viesos un mājās), pēc kā tiks noskaidrotas deviņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.

Otrajā posmā, kas sāksies nākamā gada 21. janvārī, bet noslēgsies 10. martā, katra no deviņām spēcīgākajām komandām aizvadīs pa divām spēlēm (pa vienai viesos un mājās) ar citu apakšgrupu komandām, tādējādi ņemot līdzi pirmajā posmā kopā kvalificējušos komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, tādējādi noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.
Zibensziņas
2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
DSV Transport - FC Petrow 4:3
Artjoms Ignatjevs 8, 17; Igors Krilovs 27; Mihails Ivanovs 36; Jurijs Bleiders s.v.13 - Andrejs Burenkovs 36., 38
foto un video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI>

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla NAPALM - Futbola Parks / LSPA spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2fināla DSV - FC Petrow spēles video

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles bildes

2019.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NAPALM - FC Petrow spēles video

FC Petrow - 2019.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!


Ziņas

Šodien uzsauc
Kārlis Miķelis Liepiņš
Kārlis Miķelis Liepiņš

(Evolution Latvia)
25

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin