Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
“Olaine” kļūst par 2.līgas čempioni
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 23.2.2016
“Olaine” telpu futbolisti priekšlaikus nodrošinājuši pirmo vietu “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta 2.līgā. Tāpat ļoti tuvu zelta medaļu izcīnīšanai šobrīd 3.līgā atrodas “Estoty/JOMA TEAM”, kurai šī mērķa īstenošanai pietiks ar vienu izcīnītu panākumu atlikušajos trijos mačos.

Aizvadītajā nedēļā “Olaine” 2.līgas spēcīgākajā jeb C apakšgrupā svinēja divas uzvaras, ar identisku 3:0 pārsvaru uzveicot gan “USB”, gan “RegVardy”. Līdz ar šiem panākumiem Olaines kluba telpu futbolisti punktu izteiksmes ziņā kļuva pilnībā neaizsniedzami tuvākajiem sāncenšiem un nodrošināja pirmo vietu, nopelnot tiesības nākamajā sezonā startēt Elites līgā.

Spraiga spēkošanās notiek par vietu izkārtojumu starp otro un sesto, kur piecas komandas šobrīd izkārtojušās trīs punktu intervālā. Nedaudz priekšā konkurentēm atrodas “Akela Kļūdījās”, “Industrial Steel Group” un “UNICEF” (visām 17 punkti), savukārt turpat netālu izkārtojušās arī “EUROLOGI” (15) un “RegVardy” (14). Neliela priekšrocība atlikušo spēļu kontekstā ir “EUROLOGI” vienībai, kurai salīdzinājumā ar konkurentēm jāaizvada visvairāk maču – četri. Savukārt septītajā un astotajā vietā esošiem “Cerber” (12) un “USB” (10) telpu futbolistiem vairs nav nekādas izredzes iekļūt pirmajā trijniekā.

No iepriekšējās nedēļas mačiem jāatzīmē “Industrial Steel Group” un “EUROLOGI” pārliecinošās uzvaras (attiecīgi 8:3 pār “USB” un 9:4 pār “UNICEF”), kā arī “UNICEF” vienības triumfs duelī ar “Cerber” – 6:3.

Tikmēr 2.līgas spēku samēru ziņā vājākajā jeb D grupā, kur notiek cīņa par 9.-16. pozīciju, jāizceļ divas “OSK Ostnieks” uzvaras pār “MLFC Victoria/Lerona” – 4:3 un 6:3. Pašreizējā grupas līdere “LSPA” piedzīvoja bezvārtu neizšķirtu 0:0 ar “Rīgas Pašvaldības Policija” komandu, savukārt “Marshal FC” guva svarīgu panākumu cīņā ar FK “Kadaga” (3:1), tādējādi paceļoties uz otro vietu kopvērtējuma tabulā.

D grupas vadošajās pozīcijās, kā minēts, atrodas “LSPA” (25) un “Marshal FC” (22), taču maz ticams, ka šīs komandas spēs saglabāt esošās vietas, jo tām atlicis aizvadīt katra pa vienai spēlei, kamēr turpat netālu iepaliekošajām 21 punktu iekrājušajām “OSK Ostnieks” un FK “Kadaga” jāaizvada ievērojami lielāks maču skaits – pa četriem.

Ļoti tuvu uzvarai 3.līgā atrodas C apakšgrupas līdere “Estoty/JOMA TEAM” (33), kura tuvākās sāncenses – “Medical Group DENS” (22) un “Stopiņi” (21) – apsteidz attiecīgi par 11 un 12 punktiem. Tas nozīmē to, ka, iegūstot atlikušajos trijos mačos vismaz divus punktus, “Estoty/JOMA TEAM” varēs būt pilnībā droša par zelta godalgām, kamēr “Medical Group DENS”, kurai vēl palikušas četras spēles, obligāti jāuzvar visās atlikušajās cīņās, no kurām spēkošanās ar “Estoty/JOMA TEAM” paredzēta jau šajā otrdienā. “Stopiņi” telpu futbolistiem palikušas trīs spēles, tādēļ viņi pat teorētiski vairs nevar pretendēt uz zelta medaļām.

No atlikušajām piecām grupas komandām vien piektajā pozīcijā esošā “Husky/LSPA” teorētiski var izjaukt vietu izkārtojumu pirmajā trijniekā – šai komandai ir iekrāti 12 punkti un palikušas četras spēles, kamēr atlikušais četrinieks, kurā ietilpst “Baltic Express LV” (13), “Garāža 2” (11), “Evolution Gaming” (10) un FK “Laikmets” (8), uz medaļnieku statusu pretendēt vairs nevar.

No aizvadītās nedēļas rezultātiem šajā grupā jāizceļ līdervienības “Estoty/JOMA TEAM” triumfs pār “Baltic Express LV” (10:1), “Medical Group DENS” uzvaras pret “Evolution Gaming” (6:4) un FK “Laikmets” (6:3), kā arī “Stopiņi” nedaudz negaidītā neveiksme cīņā ar “Husky/LSPA” – 2:3.

Visbeidzot šīs pašas līgas D grupā savu pēdējo spēli ar uzvaru noslēdza priekšlaikus pirmo vietu grupā (jeb devīto visā līgā) nodrošinājusī “Napalm”, kas ar 4:3 uzveica otrajā vietā esošo “Ķekavas novads”. Tāpat panākumu kaldināja grupas trešā šobrīd spēcīgākā vienība “Riga United”, kas ar 7:2 pārspēja pastarīti “Satis Grupa”.

Kopvērtējuma tabulā, kā minēts, pirmo vietu jau garantējusi ir “Napalm” (37), otrajā pozīcijā ierindojas “Ķekavas novads” (20), savukārt tās tuvākās sekotājas ir “Riga United” (19), FK “Kadaga 2” (17), kā arī FC “Inter STAR 35+” un “HAVI Logistics” (abām pa 15).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Artūrs Ansons
Artūrs Ansons

(Baltic Express LV)
40

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin