Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 79 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 317
Ziņas
“Bettend.com” uzvar septīto reizi un pietuvojas zelta medaļām
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 1.8.2018
Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta astotajā kārtā svarīgu panākumu kaldināja pašreizējā līdere “Bettend.com”, kas, izcīnot septīto uzvaru, spēra platu soli pretī zelta godalgu iegūšanai.

Divi Germana Matjušenko un Alekseja Lavrenova vārtu guvumi sekmēja “Bettend.com” triumfu mačā pret vienu no tiešajām konkurentēm “AMOKO/02” (4:1), nostiprinot līderes pozīcijas kopvērtējuma tabulā un ievērojami palielinot izredzes atlikušo divu kārtu gaitā nosargāt kārotās zelta medaļas.

Ar identisku rezultātu – 4:1 – savu sāncensi FC “Raita” pārspēja arī pašreiz otrās pozīcijas īpašniece FC “Petrow”, “dubli” uzvarētāju sastāvā realizējot Ņikita Žarovam un Andrejam Bakradzem. Čempionāta tabulā FC “Petrow” (17) divas kārtas pirms turnīra noslēguma no “Bettend.com” (22) atpaliek par pieciem punktiem, kas nozīmē to, ka jau nākamajā kārtā “Bettend.com” panākuma vai pat neizšķirta izcīnīšanas gadījumā priekšlaikus nodrošinās uzvaru turnīrā.

Ar 16 iekrātiem punktiem trešo pozīciju ieņem jau minētā “AMOKO/02”, bet vēl vietu zemāk tabulā izkārtojusies “SALONS.LV” (14), kas aktuālajā kārtā ar 2:1 pieveica “Baltic International Bank” (BIB). Pēdējā šobrīd savākusi 13 punktus – tikpat, cik FC “Raita” un “FREE”. Jāatzīmē, ka arī “FREE” futbolisti astoto kārtu noslēdza sekmīgi, atspēlējot 0:1 deficītu cīņā ar “JUVS” – 2:1.

Pie ceturtās uzvaras čempionātā tika “Industrial Steel Group” (2:0 pret FC “Caramba Riga”), kamēr “DSV” futbolisti, pārtraucot trīs neuzvarētu maču sēriju, ar identisku rezultātu sarūgtināja FK “Kadaga” vienību. Vēl citā cīniņā Igora Krasova trīs minūtes pirms tiesneša beigu svilpes veiktais precīzais raidījums sekmēja “RTO” panākumu pār FK “IMPAKT” (3:2), bet astoto neveiksmi pēc kārtas cieta turnīra pastarīte “Cognizant”, kas piekāpās “RFT” (1:2).

Sacensību rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā arī pēc šīs kārtas atrodas 11 reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais A.Lavrenovs (“Bettend.com”), kuram cieši uz papēžiem ar desmit precīziem raidījumiem min Vlads Rimkus (“Industrial Steel Group”).

Minifutbola čempionāta devītā kārta risināsies 6. un 13. augustā.

Kā vēstīts, visas 16 vienības tāpat kā pērn medaļas sadala vienas līgas ietvaros, izspēlējot desmit kārtas pēc Šveices sistēmas principa.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 14.un 21.maijs
2.kārta - 28.maijs un 4.jūnijs
3.kārta - 11.jūnijs
4.kārta - 18.jūnijs
5.kārta - 25.jūnijs
6.kārta - 2.jūlijs
7.kārta - 9.un 16.jūlijs
8.kārta - 23.un 30.jūlijs
9.kārta - 6.un 13.augusts
10.kārta - 20.un 27.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2018.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc
Adrians Andris Strazds
Adrians Andris Strazds

(FK Kadaga)
26

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin