Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 79 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 317
Ziņas
Bettend.com” izcīna sesto uzvaru
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 4.7.2018
Pirmdien RTU mākslīgā seguma laukumā Pārdaugavā notika Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta sestā kārta. Jau sesto panākumu tās ietvaros kaldināja pašreizējā līdere “Bettend.com”, tāpat uzvaru bagāžu papildināja abas tās tuvākās sekotājas tabulā FC “Petrow” un “AMOKO/02”.

Divi Vitālija Ziļa un viens Alekseja Koļesņikova precīzie sitieni sekmēja “Bettend.com” vienības triumfu mačā ar FC “Raita” (3:1), turklāt visus trīs vārtus turnīra līdere guva noslēdzošo 11 minūšu laikā, atspēlējot sev nelabvēlīgo rezultāta deficītu 0:1. Ar 18 iekrātiem punktiem un teicamu vārtu attiecību (26:4) “Bettend.com” arvien saglabā pārliecinošu līderpozīciju Rīgas minifutbola čempionāta kopvērtējumā.

Kā minēts, trīs punktus šajā kārtā ieguva arī abas “Bettend.com” ciešākās sekotājas tabulā, proti, FC “Petrow” un “AMOKO/02” (katrai pa 13 punktiem). Pirmā ar rezultātu 3:1 sarūgtināja “Baltic International Bank” (BIB), kamēr “AMOKO/02” arīdzan ar divu vārtu handikapu – 2:0 – pieveica “Industrial Steel Group”.

Sacensību tabulas ceturtajā ailītē patlaban iekārtojusies “SALONS.LV” (11), kas sestajā kārtā ieguva trīs punktus pret FK “Kadaga” (3:0), savukārt pa 10 punktiem savākušas jau minētās FC “Raita” un BIB, kā arī FC “Caramba Riga”, kas pirmdien svinēja panākumu cīņā ar “FREE” – 2:1.

Vēl no pārējiem rezultātiem jāatzīmē “JUVS” vienības otrā uzvara čempionātā (2:0 pret “DSV), kā arī FK “IMPAKT” (2:1) triumfs cīniņā ar “RFT” (arī otrais sezonā). Tikmēr “RTO” futbolisti šajā kārtā sarūpēja jau sesto neveiksmi turnīra tabulas pastarītei “Cognizant” – 2:1.

Sacensību rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā vadību saglabā astoņas reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais Aleksejs Lavrenovs (“Bettend.com”), bet septiņi trāpīgi raidījumi Vlada Rimkus (“Industrial Steel Group”) un Aleksandra Abašina (FC “Raita”) rēķinā.

Minifutbola čempionāta septītā kārta risināsies 9. un 16. jūlijā.

Kā vēstīts, visas 16 vienības tāpat kā pērn medaļas sadalīs vienas līgas ietvaros, izspēlējot desmit kārtas pēc Šveices sistēmas principa.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 14.un 21.maijs
2.kārta - 28.maijs un 4.jūnijs
3.kārta - 11.jūnijs
4.kārta - 18.jūnijs
5.kārta - 25.jūnijs
6.kārta - 2.jūlijs
7.kārta - 9.un 16.jūlijs
8.kārta - 23.un 30.jūlijs
9.kārta - 6.un 13.augusts
10.kārta - 20.un 27.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2018.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin