Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 79 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 317
Ziņas
Simtprocentīgu bilanci saglabā četras komandas
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 6.6.2018
Pēc otrās kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītajā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātā simtprocentīgu bilanci izdevies saglabāt četrām komandām. Turnīra tabulas priekšgalā vietas ieņēmušas FC “Petrow”, “AMOKO/02”, “Bettend.com” un FK “Kadaga”.

FC “Petrow” futbolisti, pateicoties trim Ņikitas Žarova vārtu guvumiem, ar rezultātu 3:0 izcīnīja otro “sauso” uzvaru pēc kārtas turnīrā, pārspējot pērnā gada sudraba medaļnieci FC “Raita” vienību. No visām 16 sacensību dalībniecēm FC “Petrow” ir vienīgā, kurai joprojām izdevies nosargāt savus vārtus neieņemtus, savukārt Ņ.Žarovs ar kopumā četriem trāpīgiem raidījumiem kļuvis par šī brīža rezultatīvāko futbolistu.

Pie otrā panākuma tika arī “AMOKO/02”, kas pārliecinoši ar 6:0 sagrāva “Industrial Steel Group”, tāpat punktu apjomu līdz sešiem palielināja “Bettend.com”, uzveicot “FREE” vienību (3:1). Savukārt vēl viena vadošā kvarteta dalībniece FK “Kadaga”, divas reizes precīzi sitot Edijam Čibulim, ar 4:1 sarūgtināja minifutbola čempionāta debitanti “Cognizant”.

Jau nākamajā sacensību kārtā – 11. jūnijā – visas četras vadošās vienības RTU mākslīgā seguma laukumā Pārdaugavā tiksies savā starpā. Vispirms plkst.20.30 spēkus samēros FC “Petrow” un “AMOKO/02”, savukārt plkst.21.30 laukumā dosies “Bettend.com” un FK “Kadaga”.

Divu punktu atstatumā no līderu četrinieka kopvērtējumā izkārtojušās “SALONS.LV” un FC “Caramba Riga”, kuras abas kaldināja panākumus otrās kārtas ietvaros. “SALONS.LV”, mača otrajā puslaikā gūstot trīs vārtus, salauza FK “Impakt” pretestību (5:2, “hat-trick” Renāram Kazum), kamēr FC “Caramba Riga” arīdzan ar trīs vārtu handikapu pieveica “RTO” – 4:1.

Vēl no pārējiem rezultātiem jāatzīmē “RFT” pirmā sezonas uzvara (4:0 pār “DSV”), kā arī “Baltic International Bank” pirmais čempionāta triumfs cīniņā ar “JUVS” – 3:1.

Minifutbola čempionāta trešā kārta, kā minēts, risināsies 11. jūnijā.

Kā vēstīts, visas 16 vienības tāpat kā pērn medaļas sadalīs vienas līgas ietvaros, izspēlējot desmit kārtas pēc Šveices sistēmas principa.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 14.un 21.maijs
2.kārta - 28.maijs un 4.jūnijs
3.kārta - 11.jūnijs
4.kārta - 18.jūnijs
5.kārta - 25.jūnijs
6.kārta - 2.jūlijs
7.kārta - 9.un 16.jūlijs
8.kārta - 23.un 30.jūlijs
9.kārta - 6.un 13.augusts
10.kārta - 20.un 27.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2018.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc
Adrians Andris Strazds
Adrians Andris Strazds

(FK Kadaga)
26

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin