Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija  Rīgas dome  
Rīgas minifutbola turnīrs 2018
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 4.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 79 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 317
Ziņas
Startēs tradicionālais Rīgas minifutbola čempionāts
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.5.2018
Pirmdien, 14. maijā, RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā sāksies tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītais “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kur līdzīgi kā pērn startēs 16 dalībnieces.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo vasaras sezonu dalībnieču skaitliskais sastāvs palicis nemainīgs, tāpat izmaiņas nav notikušas čempionāta izspēles formātā. Visas 16 vienības tāpat kā pērn medaļas sadalīs vienas līgas ietvaros, izspēlējot desmit kārtas pēc Šveices sistēmas principa (spēles ar tuvāko pretinieku turnīra tabulā), turklāt pieļaujama būs divu dažādu vienību atkārtota tikšanās. Pirmo divu kārtu pretinieki tika noteikti ar izlozes palīdzību, kas risinājās sacensību tehniskajā sapulcē aprīļa vidū. Turnīra spēles notiks pirmdienu vakaros līdz pat 27. augustam.

Līdzīgi kā pērn sacensībās piedalīsies pirms gada sudrabu ieguvusī FC “Raita”, bronzas laureāte “FREE” (pērn – “ISG/FREE”), kā arī “SALONS.LV”, “Baltic International Bank” (BIB), FK “IMPAKT”, “DSV” (iepriekš – “DSV Transport”), FC “Caramba Riga”, “AMOKO/02” (iepriekš – “AMOKO”), FC “Petrow”, FK “Kadaga”, “JUVS” un “RTO”.

Šīs vasaras minifutbola čempionātā dažādu iemeslu dēļ nestartēs pašreizējā titula ieguvēja FK “BEITAR”, “Rīnūži XXL”, “SFS” un “Marshal FC”, bet klāt nākušas trīs jaunas dalībnieces – “Bettend.com”, “Cognizant” un “RFT”. Tikmēr “Industrial Steel Group”, kas pērn startēja vienotā komandā ar “FREE”, šogad sacensībās līdzīgi kā pirms diviem gadiem piedalīsies zem “sava karoga”.

Kā ziņots, pērn 16 dalībnieču konkurencē Rīgas minifutbola čempionāta zelta godalgas izcīnīja FK “BEITAR”, kas desmit spēlēs savāca 25 punktus.

2018. gada Rīgas minifutbola čempione iegūs tiesības piedalīties rudenī plānotajā Latvijas minifutbola sacensību finālturnīrā.
Zibensziņas
Spēļu kalendārs:
1.kārta - 14.un 21.maijs
2.kārta - 28.maijs un 4.jūnijs
3.kārta - 11.jūnijs
4.kārta - 18.jūnijs
5.kārta - 25.jūnijs
6.kārta - 2.jūlijs
7.kārta - 9.un 16.jūlijs
8.kārta - 23.un 30.jūlijs
9.kārta - 6.un 13.augusts
10.kārta - 20.un 27.augusts
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2018.gada 30.jūnijam.


Ziņas

Šodien uzsauc
Adrians Andris Strazds
Adrians Andris Strazds

(FK Kadaga)
26

Ziņu arhīvs





© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin