Rīgas futbola čempionāts 2015
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 8.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 179 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 953
Ziņas
Startē Rīgas futbola čempionāts
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 1.5.2015
Otrdien, 5. maijā, ar spēli starp “Dinamo Rīga” un RTU FC Rīgas Ostvalda vidusskolas mākslīgā seguma laukumā startēs tradicionālais Rīgas futbola čempionāts, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības. Šogad turnīram pieteicies rekordliels dalībnieku skaits – plecu pie pleca par galvaspilsētas spēcīgākās vienības titulu spēkosies 14 (!) dalībnieces, kas ir par piecām komandām vairāk nekā pērn. Dienu pirms čempionāta atklāšanas spēles risināsies Rīgas futbola Superkausa mačs starp FC “Caramba Riga” un “Monarhs-Flaminko” vienībām.

Pilnīgi visas deviņas iepriekšējā čempionāta dalībnieces redzēsim arī šovasar. Divas no tām mainījušas nosaukumu – FK “Rīnūži Rīga” kļuvusi par FK “Daugava Rīga/Rīnuži”, savukārt FK “Carnikava” vienību turpmāk pazīsim kā FK “Lāčplēsis”. Tāpat jāpiemin, ka “Dinamo Rīga”, kas sacensībās piedalīsies kā Latvijas čempionāta Pirmās līgas kluba FC “Caramba/Dinamo” fārmklubs, kā arī RFS turnīrā startēs ārpus konkurences. Tieši tāds pats statuss būs arī vienai no piecām debitantēm, proti, Salaspils vienībai “A.Kulakova FAC”.

Tāpat sacensību jaunpienācēju pulku papildinājušas FC “Marienburg”, FK “Ādaži”, “Riga United” un SK “Upesciems”. Jāpiebilst, ka pēdējās trīs šī kvarteta dalībnieces pērnajā sezonā piedalījās Latvijas čempionāta Otrās līgas Vidzemes reģiona sacensībās.

Kā pēdējos gados ierasts, čempions un godalgoto vietu ieguvēji tiks noskaidroti divu apļu turnīrā, sāncenšiem tiekoties katram ar katru savā un pretinieku laukumā. Turnīru plānots aizvadīt līdz šī gada septembra beigām, bet no augusta risināsies arī tradicionālā Rīgas kausa izcīņa.

Rīgas futbola čempionāta pērnajā sezonā par zelta medaļu un kausa ieguvēju kļuva FC “Caramba Riga”, savukārt Superkausa mačā RTU FC pēcspēles “pendeļu” sērijā pārspēja “Monarhs-Flaminko” komandu.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas futbola SUPER kausa izcīņa:
FC Caramba Riga - Monarhs-Flaminko 0:0 (4:3 s.s.) A.Usovs dz.k.51 - A.Sazonovs dz.k.19

spēles bildes

spēles video

VIDEO&PHOTO days kalendārs


Ziņas

Šodien uzsauc

Ziņu arhīvs







© Futbola Turnīru Asociācija, rakstiet fta@fta.lv. Admin