Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
“LSPA” un TFK “Salaspils Mandarin Group” pārsniedz 30 punktu robežu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 30.11.2016
Turpinās spēkošanās SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur aizvadītās nedēļas gaitā 30 punktu robežu izdevās pārsniegt “LSPA” un TFK “Salaspils Mandarin Group” vienībām, kuras ir savu apakšgrupu līderes. Jāpiebilst, ka abām šīm vienībām pirmās kārtas ietvaros atlicis aizvadīt vairs tikai pa trim spēlēm.

Izaicinājuma līgas A grupā “LSPA” telpu futbolisti pēdējās nedēļas šķērsgriezumā aizvadīja trīs spēles, iegūstot maksimāli iespējamos deviņus punktus. Sporta akadēmijas atbalstītā vienība divkārt pārliecinoši uzveica “Lerona” (10:2 un 7:1), kā arī lika kapitulēt “Viesulis/RTU” (6:3), tādējādi sasniedzot 34 punktu apjomu, kas ļauj šobrīd pārliecinoši dominēt apakšgrupas kopvērtējuma tabulā. Lieki piebilst, ka “LSPA” šobrīd ir samērā ievērojams pārsvars punktu izteiksmes ziņā pār tuvākajām konkurentēm – otrās pozīcijas īpašniece “Viesulis/RTU” (21) atpaliek par 13, bet trešajā vietā esošā “Industrial Steel Group” (15) pat par 19 punktiem. Tiesa, “LSPA” salīdzinājumā ar visām konkurentēm ir paspējusi aizvadīt ievērojami vairāk spēļu.

“RTU/Viesulis” bez jau minētās neveiksmes pret “LSPA” iepriekšējā nedēļā aizvadīja vēl divas cīņas, spraigā mačā dalot punktus uz pusēm ar FK “Kadaga” (1:1), kā arī sagraujot AFK “Laikmets” – 8:2 (četri vārti Jurģim Žuburam). Tikmēr “Industrial Steel Group”, pateicoties pieciem (!) Igora Bondarenko rezultatīvajiem raidījumiem, ar 7:2 pieveica A apakšgrupas pastarīti SK “Kengaroos/Salaspils”.

Vēl no pārējiem rezultātiem jāatzīmē “Estoty/JOMA TEAM” divas uzvaras - triumfs pār AFK “Laikmets” (6:0) un panākums pret “Baltic International Bank” (4:1).

Tikmēr Izaicinājuma līgas B apakšgrupā par sešiem punktiem savu kopējo bilanci palielināja līdere TFK “Salaspils Mandarin Group”, kas pārspēja “Factset” (6:4) un “RAITA” (2:1). Līdz ar to Salaspils klubs, kas čempionātā startē ārpus konkurences, sasniedzis 31 punkta apjomu, tuvāko sekotāju “EUROLOGI/GiftPrint.LV” (24) apsteidzot par septiņiem punktiem.

“EUROLOGI/GiftPrint.LV” aizvadītajā nedēļā laukumā devās vienu reizi, pārliecinoši sagraujot “Marshal FC” (10:2 un pieci vārti Edgaram Neverovskim). Trešo vietu grupā ieņem “RAITA” (17), kas bez pieminētā zaudējuma salaspiliešiem citā mačā ar rezultātu 6:1 pieveica “Medical Group DENS”. Jāpiebilst, ka uzreiz aiz pirmā trijnieka tabulā atrodas 12 punktus savākušās “Marshal FC” un “Medical Group DENS”, bet pārējās grupas dalībnieces nav sasniegušas desmit punktu robežu.

Visbeidzot Izaicinājuma līgas C grupā situācija arvien ir ļoti saspringta, komandām tabulā izkārtojoties ļoti blīvi. Nedaudz priekšā konkurentēm patlaban atrodas 16 punktus savākusī FK “TUC”, kurai iepriekšējā nedēļa izvērtās ļoti aktīva. Līdere aizvadīja trīs mačus, uzvarot “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” (5:1) un “Cerber” (3:2), kā arī slēdzot “miera līgumu” ar “Napalm” (3:3). Jāpiebilst, ka pēdējā no šiem mačiem FK “TUC” vēl piecas minūtes pirms spēles beigām atradās vadībā ar divu vārtu handikapu (3:1), taču neprata šo pārsvaru nosargāt.

Otro vietu C apakšgrupā ieņem “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis” (15), bet pa 14 punktiem savākušas “RegVardy” un “NAPALM”, no kurām pirmā aizvadītās nedēļas šķērsgriezumā spaigā cīniņā ar rezultātu 3:2 uzveica “Evolution Latvia”. Pavisam netālu punktu izteiksmes ziņā atrodas arī 13 punktus iekrājušās “HAVI Logistics” un “LJA”.

Izaicinājuma līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā vietā pēc aizvadītās nedēļas joprojām atrodas E.Neverovskis (““EUROLOGI/GiftPrint.LV”), kura rēķinā 19 vārtu guvumi, bet otro pozīciju ieņem Bruno Bērziņš (“LSPA”) ar 15 precīziem raidījumiem.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin