Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Elites līgā vadību nostiprina “JakoSport&Graanul Pellets” un “DSV Transport”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 28.2.2017
Svētdien Rīgas 15. vidusskolā tika aizvadītas izšķirošā etapa pirmās kārtas spēles Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Elites līgā. Spēcīgākā kvarteta ietvaros, kur četras pirmā posma labākās vienības turpina cīņu par godalgotajām vietām, panākumus svinēja “JakoSport&Graanul Pellets” un “DSV Transport”, tādējādi nostiprinot vadošās pozīcijas tabulā.

Pašreizējā pirmās vietas īpašniece “JakoSport&Graanul Pellets” ļoti spraigā duelī ar rezultātu 4:3 uzveica Virslīgas čempionāta vienības FK “RABA” fārmklubu. Jāpiebilst, ka pēdējā cīņas gaitā divas reizes prata atspēlēties, panākot no 0:2 neizšķirtu 2:2, bet no 2:3 rezultāta līdzsvaru 3:3. Pēdējo vārdu Igora Poļakova personā tomēr teica “JakoSport&Graanul Pellets”, gūstot izšķirošos vārtus trīs minūtes pirms spēles beigu sirēnas.

Bez I.Poļakova uzvarētāju sastāvā pa reizei “izcēlās” arī Artjoms Voroņins, Anatolijs Maksimenko un Andrejs Motiļs, kamēr FK “RABA 2” rindās “dubli” realizēja Aleksandrs Kuļešovs, bet vieni vārti viņa brālim Artūram Kuļešovam.

Krietni vieglākā cīņā savus trīs punktus ieguva “DSV Transport”, kas ar rezultātu 6:1 sagrāva FC “INTER STAR”. Būtisku atrāvienu rezultātā “transportnieki” nodrošināja jau pirmo desmit minūšu laikā, kad guva trīs bezatbildes vārtus, bet spēles turpinājumā prata vēl savu handikapu palielināt. Uzvarētājiem divi trāpīgi raidījumi padevās Mihailam Ivanovam, pa vienam Jurim Bleideram un Vitālijam Lauželam, bet vēl divas reizes bumba pabija FC “INTER STAR” vārtos pēc pašu spēlētāju netīšiem raidījumiem. Vienīgos vārtus FC “INTER STAR” labā guva Aleksandrs Urbanovičs.

Tā kā FK “RABA 2” un FC “INTER STAR” sacensībās ne tikai piedalās ārpus konkurences, bet arī pēc šīs kārtas būtiski iepaliek no abām vadošā kvarteta līderēm ir skaidrs, ka zelta godalgu liktenis atlikušajās divās kārtās tiks sadalīts starp “JakoSport&Graanul Pellets” un “DSV Transport”. Pirmās pārsvars pār “transportniekiem” šobrīd ir divu punktu apjomā, bet noslēdzošajā Elites līgas kārtā – 12. martā – abas vadošās “blices” tiksies savstarpējā spēlē.

Tikmēr pirmā posma vājāko komandu četriniekā, kur labākā vienība, izņemot ārpus konkurences startējošo “UNICEF”, var pretendēt uz trešo vietu, samērā tuvu bronzas godalgām šobrīd atrodas “Garāža”, kas svētdien ar rezultātu 4:2 uzveica “FREE”. Pēdējai, kas no “Garāža” telpu futbolistiem atpaliek piecus punktus, ne tikai pašai jāuzvar abas noslēdzošās cīņas, bet arī jācer uz tiešo konkurentu neveiksmi, lai nodrošinātu sev vienu no bronzas medaļu komplektiem.

Uz godalgotajām vietām pat teorētiski vairs nevar pretendēt noslēdzošajā pozīcijā tabulā esošā “Olaine”, neraugoties uz svētdien izcīnīto 7:5 uzvaru pār “UNICEF” (trīs vārti Dmitrijam Antropovam).

Elites līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā vienvadību ieguvis “Olaine” pārstāvis Aleksandrs Mihailovs ar 16 vārtu guvumiem, bet viņam cieši uz papēžiem min 15 reizes precīzi situšie Maksims Selivončiks (“JakoSport&Graanul Pellets”) un M.Ivanovs (“DSV Transport”).

Sacensību priekšpēdējās kārtas spēles risināsies šo svētdien – 5. martā.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin