Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
“Policisti” soļa attālumā no zelta godalgu izcīnīšanas
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 27.2.2017
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā SynotTip Alternatīvajā līgā vēl ciešāk zelta godalgu izcīnīšanai pietuvojusies pašreizējā līdere “Rīgas Pašvaldības Policija”, kas devītajā kārtā izcīnīja svarīgu uzvaru pār “GiftPrint.LV/EUROLOGI”.

Divi Jāņa Klepera un vieni Renāra Kazus gūtie vārti palīdzēja ”Rīgas Pašvaldības Policija” komandai mačā pret “GiftPrint.LV/EUROLOGI” svinēt uzvaru ar rezultātu 3:1 un līdz ar to saglabāt četru punktu pārsvaru pār tuvāko konkurenti “BLLG”. Ja savā nākamajā cīņā, kas paredzēta 3. martā pret “K21 Mēbeles”, “policisti” gūs uzvaru, tad pirms noslēdzošās kārtas priekšlaikus garantēs zelta medaļas Alternatīvās līgas kopvērtējuma tabulā.

Līderes tuvākā sekotāja “BLLG” aktuālajā kārtā ar rezultātu 6:1 lika kapitulēt FK “Labas preces”, izšķirošo pārsvaru iegūstot īsi pirms pārtraukuma un otrā puslaika sākumā, kad no neizšķirta 1:1 palielināja pārsvaru līdz trīs vārtu apjomam – 4:1. Trīs vārtus “BLLG” labā guva Aleksandrs Zotimovs, divus Ojārs Kalnozols, vienus Matīss Bieziņš, kamēr pretinieku rindās vienīgo reizi precīzs bija Ernests Students.

Viena punkta atstatumā no “BLLG” turnīra tabulā joprojām atrodas FK “Partizāns” un “Arigo” komandas, kuras abas devītajā kārtā ieguva maksimāli iespējamos trīs punktus. Divi Raimonda Ivenkova vārtu guvumi palīdzēja FK “Partizāns” vienībai atstāt “sausā” “K21 Mēbeles” (4:0), savukārt “Arigo” pārliecinoši ar 7:0 sagrāva “Satis Grupa”, pa diviem vārtiem gūstot Aleksandram Kornejevam un Vladislavam Veselovam.

Vēl citā duelī FC “Maskachka 2” ar rezultātu 6:1 sarūgtināja “Ziemeļblāzma” (“hat-trick” Arturam Podluckim), kamēr “Ropaži” pārtrauca četru neuzvarēto spēļu sēriju, uzveicot “Futsal Addicts” – 3:2.

Alternatīvās līgas turnīrā vēl atlikušas divas kārtas, kas tiks aizvadītas attiecīgi 3. un 10., kā arī 17. un 24. martā.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses. Turnīra uzvarētāja un pārējās medaļnieces noskaidrosies pēc viena riņķa turnīra, katrai no dalībniecēm aizvadot 11 spēles.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin