Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Pēdējo vakanci sadalīs “UNICEF” un FC “INTER STAR”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 14.2.2017
Svētdien Rīgas 15. vidusskolā tika aizvadītas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” Elites līgas turnīra pirmā etapa priekšpēdējās kārtas spēles, pēc kurām kļuva zināmas trīs no četrām komandām, kuras garantējušas vietu vadošajā kvartetā un otrajā posmā turpinās cīņu par medaļām. Uz pēdējo jeb ceturto vakanci pretendē “UNICEF” un FC “INTER STAR”.

Elites līgas līdere “JakoSport&Graanul Pellets” svētdien nenoturēja pēc pirmā puslaika iegūto 2:0 pārsvaru mačā ar “UNICEF”, cīnoties neizšķirti 2:2. Pirmās vietas īpašnieces labā sākotnējo 20 minūšu laikā ar rezultatīviem sitieniem izcēlās Anatolijs Maksimenko un Maksims Selivončiks, kamēr sāncenšu sastāvā vārtus guva Sergejs Travkins un Dmitrijs Zolotarjovs.

Pie trim punktiem šajā kārtā izdevās tikt otrās vietas īpašniecei “DSV Transport”, kas ar rezultātu 4:2 sarūgtināja FC “INTER STAR” vienību. Jau piektajā minūtē ar skaistu tālsitienu “transportniekus” vadībā izvirzīja Dmitrijs Musajevs, bet otrā puslaika vidū nelielā laika intervālā divi Vitālija Laužela trāpīgi raidījumi palīdzēja “DSV Transport” iegūt vēl solīdāku handikapu – 3:0. FC “INTER STAR”, pateicoties Denisa Kučera un Aleksandra Urbanoviča vārtu guvumiem, divkārt samazināja rezultāta deficītu (līdz 1:3 un 2:4), tomēr panākt vismaz neizšķirtu nespēja. Vēl vienus vārtus “DSV Transport” sastāvā guva jau pieminētais D.Musajevs.

Piecu zaudējumu sēriju svētdien pārtrauca “Garāža”, ar rezultātu 5:4 spraigā cīņā uzveicot FK “RABA 2”. Cīņas gaitā “Garāža” trīskārt atspēlēja vienu vārtu deficītu (0:1, 1:2, 2:3), bet uzvaru garantējošos vārtus noslēdzošajā minūtē guva Kristaps Rakštelis. Bez viņa pa reizei mača protokolā “atzīmējās” arīdzan Enis Belgasems, Ritvars Zēmelis, Jānis Kārkliņš un Artūrs Ēdolfs, savukārt “RABA 2” sastāvā divi vārti Artūram Kuļešovam, bet pa vieniem – Aleksandram Kuļešovam un Tomasam Ragauskam.

“JakoSport&Graanul Pellets” (24), “DSV Transport” (22) un FK “RABA 2” (21) vienības pēc šīs kārtas var justies drošas par vietas saglabāšanu pirmajā četriniekā, kas ļaus nākamajā sacensību stadijā turpināt cīņu par medaļām. Savukārt ceturtā vakance noskaidrosies FC “INTER STAR” (19) un “UNICEF” (20) savstarpējā spēlē, kur pēdējai vēlamā rezultāta sasniegšanai pietiks arī ar neizšķirtu.

Vēl vienā svētdienas duelī starp kopvērtējuma tabulas lejasgala vienībām divi Igora Kapustina vārtu guvumi palīdzēja “FREE” ar rezultātu 4:0 pieveikt “Olaine” komandu.

Elites līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā vadību saglabāja “JakoSport&Graanul Pellets” pārstāvis M.Selivončiks, kura rēķinā 14 precīzi sitieni, savukārt par vienu vārtu guvumu atpaliek I.Kapustins (“FREE”).

Turnīra pirmā etapa pēdējās kārtas spēles risināsies šo svētdien, 19. februārī.

Kā zināms, Elites līgā laureāti tiek noteikti divos posmos. Vispirms pēc divu apļu cīņām pēc tā sauktās riņķa sistēmas tiek noskaidrotas četras labākās komandas, kuras otrajā etapā savstarpēji aizvada papildus apļa turnīru, tādā veidā sadalot vietu izkārtojumu no pirmās līdz ceturtajai. Savukārt vājākais kvartets līdzīgā veidā cīnās par 5.-8. vietu.

Tāpat jāatgādina, ka “UNICEF”, FC “INTER STAR” un FK “RABA 2” sacensībās piedalās ārpus konkurences.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin