Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
“Policisti” grauj un nostiprina līderu statusu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 13.2.2017
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā SynotTip Alternatīvajā līgā svarīgu panākumu astotajā kārtā Rīgas 15. vidusskolā kaldināja līdere “Rīgas Pašvaldības Policija”, kas pārliecinoši sagrāva vienu no tuvākajām konkurentēm FK “Partizāns” (8:0), tādējādi vēl vairāk nostiprinot vadības grožus kopvērtējuma tabulā.

”Rīgas Pašvaldības Policija” katrā no puslaikiem guva pa četriem vārtiem, bet sāncenšiem cerēt uz veiksmīgu pretspēli ievērojami patraucēja iekšējās disciplīnas problēmas – mača arbitram nācās “partizānus” ne tikai četras reizes brīdināt, bet arī parādīt divus sarkanos “plāksterus”. Izcilu sniegumu uzvarētāju sastāvā demonstrēja Dmitrijs Sokolovs, kura rēķinā četri vārtu guvumi, divas reizes izcēlās Renārs Kazus, bet pa reizei – Edgars Priede un Jānis Kleperis.

Vēl viena tuvākā “policistu” sāncense turnīra tabulā “BLLG” dalīja punktus uz pusēm cīņā ar “Ropaži” – 4:4. Jāpiebilst, ka “BLLG” bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru (2:0), pēc tam nokļuva zaudētāju lomā (2:4), bet otrā puslaika vidū spēja divu vārtu deficītu atspēlēt. “Ropažu” sastāvā divus vārtus guva Andis Krūmiņš, savukārt “BLLG” sastāvā “dubli” realizēja Aleksandrs Zotimovs.

Turnīra kopvērtējuma tabulā trīs kārtas pirms sacensību beigām “Rīgas Pašvaldības Policija” komandas pārsvars pār otrās vietas īpašnieci “BLLG” ir četri, bet pār FK “Partizāns” un “Arigo” – pieci punkti.

Citā šīs kārtas duelī trīs Ērika Kondratenko vārtu guvumi palīdzēja “Arigo” vienībai ar rezultātu 6:1 uzveikt FK “Labas preces”, savukārt FC “Maskachka 2” pārtrauca trīs neuzvarētu spēļu sēriju, spraigā duelī ar 2:1 pārspējot “GiftPrint.LV/EUROLOGI”. Jāpiebilst, ka šajā mačā izšķirošos uzvaras vārtus FC “Maskachka 2” labā Genādijs Beļajevs guva trīs minūtes pirms tiesneša beigu svilpes.

Līdzīgi aizritēja arī “Ziemeļblāzma” un “Futsal Addicts” spēkošanās, kur pēdējā bija pārāka ar minimālu 2:1 handikapu. Savukārt citā cīniņā pat četri Aleksandra Karru vārti neglāba “K21 Mēbeles” no neveiksmes pret turnīra pastarīti “Satis Grupa” (5:6), kurai tā bija pirmā uzvara Alternatīvās līgas čempionātā. Trīs vārtus uzvarētājiem guva Artūrs Šņuka.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses. Turnīra uzvarētāja un pārējās medaļnieces noskaidrosies pēc viena riņķa turnīra, katrai no dalībniecēm aizvadot 11 spēles.

Turnīra devītās kārtas spēles risināsies 17. un 24. februārī Rīgas 15. vidusskolā.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin