Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
Sākušās izšķirošās cīņas Izaicinājuma līgā, Rīgas kausa izcīņā noskaidroti ceturtdaļfināla pāri
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 31.1.2017
SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Izaicinājuma līgā starts ticis dots izšķirošā jeb otrā posma izspēlei, kur atkarībā no ieņemtās pozīcijas pirmajā etapā visas 27 dalībnieces četrās apakšgrupās sadalīs ne tikai godalgotās vietas, bet arī galīgo vietu izkārtojumu visas līgas ietvaros.

D apakšgrupā, kur pirmā posma deviņas labākās vienības cīnās par uzvaru Izaicinājuma līgā, aizvadīti pirmie četri mači, kuru kontekstā jāatzīmē divi TFK “Salaspils Mandarin Group” panākumi – 3:1 pret FK “TUC” un 7:0 pret “Viesulis/RTU”. Trīs punktus iepriekšējo divu nedēļu laikā izcīnījusi arī “RegVardy”, kas ar rezultātu 2:1 uzveica “Baltic International Bank” (BIB), savukārt jau minēto FK “TUC” un “Viesulis/RTU” savstarpējā cīniņā pārāka ar 4:3 bija pirmā, kuras labā izšķirošos vārtus priekšpēdējā mača minūtē guva Juris Bleiders.

Grupas kopvērtējuma tabulā pašreizējā situācija joprojām ir lielākoties atkarīga no komandu līdzpaņemtajiem rezultātiem ar savu iepriekšējo grupu sāncensēm pirmajā etapā. Patlaban neliels pārsvars punktu izteiksmes ziņā pār konkurentēm ir trim vienībām – TFK “Salaspils Mandarin Group” (12), “LSPA” (12) un “RegVardy” (11). Neviena cita no pārējām sešām apakšgrupas dalībniecēm nav izcīnījusi vairāk par sešiem punktiem.

D apakšgrupas kontekstā arī jāatgādina, ka četras no komandām Izaicinājuma līgā startē ārpus konkurences – to vidū ietilpst “RegVardy”, TFK “Salaspils Mandarin Group”, “Viesulis/RTU” un FK “TUC”.

Tikmēr E grupā, kur komandas sadalīs 10.-15. vietu līgā, patlaban līdere ir “Medical Group DENS” (9), kas otro posmu sākusi ar divām uzvarām, pārspējot “Industrial Steel Group” (6:3) un “HAVI Logistics” (4:3). Par trim punktiem mazāk ir “USB” vienībai, kas vēl nevienu maču otrajā etapā nav aizvadījusi.

Savukārt F grupā cīņā par 16.-21. pozīciju otrajā posmā aizvadītas četras spēles, no kurām jāizceļ divas “sausās” AFK “Laikmets” uzvaras – 2:0 pret “Husky” un 6:0 pret “Petrow 35+/Jaunais Dinamietis”. Tāpat divus mačus, bet ar mainīgām sekmēm aizvadīja “LJA”, uzveicot “AVANTEX” (4:3), kā arī rezultatīvā duelī piekāpjoties FK “Kadaga” (5:7).

F grupas tabulā ļoti blīvi izkārtojušās pirmās četras tabulas komandas – septiņus punktus savākušas FK “Kadaga” un AFK “Laikmets”, bet pa sešiem – “AVANTEX” un “LJA”.

Visbeidzot G grupā, kur noskaidrosies 22.-27. vietas liktenis, aizvadīts vislielākais spēļu skaits, proti, sešas. Četrās no tām piedalījusies “Cerber”, kas uzveica “Konteyner” (6:4) un SK “Kengaroos/Salaspils” (6:2), kā arī piekāpās jau minētajai SK “Kengaroos/Salaspils” (2:7) un “Lerona” (5:9). Vēl citos mačos “Evolution Latvia” uzveica “Factset” (4:3), savukārt pēdējā guva virsroku duelī ar “Lerona” (3:2).

Grupas tabulā priekšgalā atrodas “Factset” un “Cerber” (pa deviņiem punktiem), bet sešus punktus sakrājušas uzreiz trīs vienības – “Lerona”, “Evolution Latvia” un SK “Kengaroos/Salaspils”.

Izaicinājuma līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 30 gūtajiem vārtiem joprojām ir Edgars Neverovskis (“EUROLOGI/GiftPrint.LV”).

Rīgas kausa izcīņā noskaidroti ceturtdaļfināla pāri

Rīgas kausa izcīņā aizvadīta izspēlētas visas piecas pirmās kārtas spēles un noskaidroti astotdaļfināla pāri. Astotdaļfināla barjeru izdevās pārvarēt abām Latvijas 1.līgas čempionāta dalībniecēm – TFK “Salaspils/TENTE”, pateicoties diviem Mihaila Nikiforova un Ramina Barakzaja vārtu guvumiem, ar rezultātu 6:1 uzveica “Estoty/JOMA TEAM”, savukārt “RSU/BAO Dobele” ar 4:2 pārspēja TFK “Salaspils Mandarin Group” (uzvarētājiem “dubli” realizēja Pāvels Zagrebins).

Tāpat ceturtdaļfinālā iekļuva FK “Kadaga”, kas ar 2:1 uzveica “JakoSport&Graanul Pelets”, savukārt vēl vienā astotdaļfināla duelī FC “INTER STAR” ļoti spraigā duelī ar 6:5 “izrāva” uzvaru pār “RAITA”, uzvarētāju sastāvā trīs vārtus gūstot Eduardam Martinam.

Pirmais no ceturtdaļfināla pāriem tiks aizvadīts jau trešdien, 1. februārī, kad plkst.20.20 Rīgas 15. vidusskolā tiksies “DSV Transport” un TFK “Salaspils/TENTE”. Cits duelis plānots 7. februārī – plkst.19.20 “Elektrum” Olimpiskajā centrā Virslīgas komanda “New Project” eksaminēs “RSU/BAO Dobele”.

Vēl vienā mačā par vietu pusfinālā 14. februārī cita Latvijas telpu futbola spēcīgāko klubu saimes pārstāve SK “Monarhs” plkst.19.40 NBS zālē cīnīsies ar FK “Kadaga”. Savukārt 23. februārī plkst.21.30 Diagnostikas centra sporta zālē FC “INTER/STAR” tiksies ar “Viesulis/RTU”.

Turnīra pusfināli plānoti no 13. februāra līdz 5. martam, bet fināls risināsies 19. martā “Elektrum” Olimpiskajā centrā Latvijas telpu futbola dienas ietvaros.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(TFK Salaspils Mandarin Group*)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy**)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin