Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
FC “INTER STAR” pārtrauc līderes uzvaru sēriju
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 31.1.2017
Svētdien Rīgas 15. vidusskolā risinājās trīs no četrām plānotajām Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” Elites līgas turnīra spēlēm. Pēc trīs uzvaru sērijas neveiksmi cieta “JakoSport&Graanul Pellets”, kas negaidīti pārliecinoši ar 0:6 piekāpās FC “INTER STAR”. Par spīti šai neveiksmei “JakoSport&Graanul Pellets” saglabāja pirmo vietu līgas tabulā.

Jau pirmā puslaika ietvaros FC “INTER STAR”, pateicoties Raimonda Ivenkova un Aleksandra Urbanoviča vārtu guvumiem, ieguva divu vārtu handikapu (2:0), savukārt nākamo 20 minūšu laikā dominēja laukumā vēl vairāk, gūstot četrus bezatbildes vārtus. “Dubli” realizēja Eduards Martins, bet pa reizei vēl mača protokolā ar trāpīgu raidījumu atzīmējās Deniss Kučers un Pāvels Lavrentjevs.

Neraugoties uz šo zaudējumu, “JakoSport&Graanul Pellets” ar 20 izcīnītiem punktiem pagaidām saglabāja līderes statusu turnīra tabulā. Interesanti, ka arī pirmā riņķa savstarpējā cīniņā sacensībās ārpus konkurences startējošā FC “INTER STAR” uzveica turnīra līderi – toreiz ar rezultātu 4:2.

Viena punkta atstatumā no “JakoSport&Graanul Pellets” kopvērtējumā atrodas “DSV Transport”, kas svētdien ar rezultātu 6:2 uzveica “Garāža” vienību, sarūpējot konkurentei jau ceturto zaudējumu pēc kārtas. “Transportnieku” sastāvā divus vārtus guva Juris Bleiders, pa reizei izcēlās Aleksejs Šroms, Vitālijs Laužels, Mihails Ivanovs un Dmitrijs Musajevs, kamēr sāncenšu rindās “dubli” realizēja Māris Bērziņš.

Ja “DSV Transport”, kā minēts, atrodas otrajā vietā, tad “Garāža” pēc visnotaļ cerīgā sezonas sākuma nu jau noslīdējusi tabulā līdz priekšpēdējai septītajai vietai, apsteidzot beidzamajā pozīcijā esošo “Olaine” par vienu punktu.

Vēl vienā svētdienas duelī “FREE”, gūstot mača noslēdzošajās piecās minūtēs divus vārtus, ar 4:2 pārspēja “UNICEF”. Jāpiebilst, ka cīņas gaitā pēdējā atspēlējās no sev nelabvēlīgā 0:2 deficīta, panākot 2:2, tomēr Igora Kapustina 35. minūtē un Daniela Žarova pēdējā minūtē gūtie vārti ļāva triumfēt “FREE”. Vēl uzvarētāju sastāvā precīzi sita Ruslans Agafonovs un Kirils Rusjanovskis, kamēr pretiniekiem vārtus guva Aleksandrs Žukovs un Aleksandrs Osins.

Kā vēstīts, vēl viena svētdien paredzētā cīņa starp “Olaine” un FK “RABA 2” vienībām olainiešu dalības starptautiskā turnīrā dēļ pārcelta uz piektdienu, 3. februāri.

Elites līgas rezultatīvākie spēlētāji patlaban ar 11 vārtu guvumiem ir Aleksandrs Mihailovs (“Olaine”) un M.Ivanovs (“DSV Transport”).
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin