Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2016./2017.
Pēdējo reizi atjaunots: otrdien, 28.marta Kopējais spēļu skaits: 473 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3114




Ziņas
“Policisti” uzvar piekto reizi un palielina atrāvienu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 16.1.2017
Piekto uzvaru pēc kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā jaunizveidotajā SynotTip Alternatīvajā līgā izcīnījusi “Rīgas Pašvaldības Policija”, kas tādējādi vēl vairāk nostiprinājusi līderes statusu un kopvērtējuma tuvākās sekotājas – FK “Partizāns” un “BLLG” – apsteidz jau par četriem punktiem.

Sestās kārtas ietvaros “policisti” samēroja spēkus ar turnīra pastarīti “Satis Grupa”, izcīnot “sauso” uzvaru ar rezultātu 4:0. “Dubli” šajā mačā realizēja Dmitrijs Sokolovs, bet pa vieniem vārtiem “Rīgas Pašvaldības Policija” komandas rindās guva attiecīgi Jānis Kleperis un Renārs Kazus. Latvijas galvaspilsētas kārtības sargu organizācijas atbalstītā vienība, kā minēts, šobrīd ar 16 punktiem atrodas turnīra tabulas pirmajā vietā, par četriem punktiem apsteidzot FK “Partizāns” un “BLLG”.

Atstāt pretiniekus “uz nulles” šajā kārtā izdevās arī “BLLG”, kas savu ceturto panākumu čempionātā kaldināja spēlē ar “GiftPrint.LV/EUROLOGI” – 5:0. Pirmo 20 minūšu laikā uzvarētājiem divus vārtus guva Dmitrijs Ignaškins, savukārt mača turpinājumā pa reizei mača protokolā “atzīmējās” arī Viktors Krasovs, Ojārs Kalnozols un Andis Rudzītis.

Savukārt FK “Partizāns” pēc trīs uzvaru sērijas šoreiz dalīja punktus uz pusēm spēlē ar FK “Labas preces”. Abas komandas vārtu guvumiem apmainījās pirmajā puslaikā – 2.minūtē “Labas preces” ieguva vadību pēc Raivja Boktas sekmīga sitiena, uz ko “partizāni” atbildēja īsi pirms došanās atpūtā, precīzam esot Svajunas Fokas.

Turpat netālu Alternatīvās līgas čempionāta tabulā aiz līderu trijnieka izkārtojusies arī 11 punktus savākusī “K21 Mēbeles”, kas sestās kārtas cīniņā ar 5:1 uzveica “Ropaži”, sarūpējot konkurentei otro zaudējumu pēc kārtas.

Vēl no nepieminētajiem dueļiem jāatzīmē “Futsal Addicts” spraigā mačā sasniegtais triumfs pār FC “Maskachka 2”, kā arī Igora Antonova trīs vārtu guvumi “Arigo” panākumā pār “Ziemeļblāzma”.

Alternatīvās līgas nākamā jeb septītā kārta, kā ierasts, Rīgas 15. vidusskolā risināsies 20. un 27. janvārī.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses.
Zibensziņas
2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - FC INTER STAR (4:3)
M.Selivončiks 4+dz.k.31; Andrejs Motiļs 33; Jevģenijs Aleksejenko 36; Artjoms Voroņins 39; Vitālijs Smirnovs dz.k.19.. - Romans Šteinboks 10, 19, 28+dz.k. 19.; Edmunds Kokorevičs dz.k.17
foto un video

2017.gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8, 1/4, 1/2 fināla un FINĀLA spēļu REZULTĀTI (uz 20.03.2017)>>>

FC INTER STAR - 2017.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla SK Monarhs - New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas pusfināla FC INTER STAR - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA SK Monarhs - FC INTER STAR spēles video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Izaicinājuma un Alternatīvajā līgā – 2016.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Nikita Toropovs
Nikita Toropovs

(SK Kengaroos / Salaspils)
22
Elvijs Antonišķis
Elvijs Antonišķis

(LSPA)
29
Bogdans Oņiščuks
Bogdans Oņiščuks

(AVANTEX)
31

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2004, rakstiet fta@fta.lv. Admin