Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Trešās uzvaras izcīna „Stopiņi”, „Evolution Gaming” un FK „Laikmets”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 2.11.2015
Aizvadīta sacensību otrā nedēļa „SYNOTtip” 2015./2016. gada Rīgas telpu futbola čempionāta abās zemākajās līgās, kuras ietvaros jāatzīmē trīs 3.līgas dalībnieču veikums. „Stopiņi”, „Evolution Gaming” un FK „Laikmets” kļuvušas par pirmajām komandām, kurām abu līgu konkurencē izdevies izcīnīt jau trešās uzvaras pēc kārtas.

3. līgas A apakšgrupā „Stopiņi” vienības telpu futbolisti kļuva par vienīgajiem līderiem pēc 4:1 izcīnītas uzvaras pār FC „Inter STAR 35+”, pa reizei vārtus gūstot Andrejam Kuzminam, Nikolajam Larionovam, Timuram Izotovam un Oļegam Darmorozam. Savukārt otro panākumu grupas ietvaros, tādējādi iegūstot tabulas vicelīderes statusu, svinēja „Medical Group DENS”, kas ar minimālu 2:1 handikapu uzveica „Riga United”. Tāpat jāatzīmē arī Elites līgas pārstāves fārmkluba „Garāža 2” pirmajā cīņā gūtais triumfs 3:2 pār „Xteam.lv/Lerona”, kur pēdējā aptuveni pusi otrā puslaika bija spiesta aizvadīt bez otro brīdinājumu nopelnījušā Jevgenija Jefimova.

Tikmēr šīs pašas līgas otrā jeb B grupā, kā minēts, uzvaru sēriju līdz trijām pagarināja „Evolution Gaming” un FK „Laikmets”. Pirmā savā vienīgajā nedēļas cīņa, pateicoties trim Artjoma Kapļuka un diviem Aleksandra Isajeva vārtu guvumiem, neatstāja ne mazākās cerības „Husky/LSPA” (9:1), kamēr FK „Laikmets” otro reizi neilgā laika periodā uzveica „Satis Grupa” – 7:2 („dublis” Igoram Lukšam). Divus mačus aizvadīja „Ķekavas novads” telpu futbolisti, iekrājot pirmos četrus punktus – neizšķirts 3:3 pret „Estoty/JOMA TEAM” un pirmā uzvara sezonā 4:1 pār „HAVI Logistics”.

3. līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pēc divām pirmajām nedēļām atrodami uzreiz trīs dažādu komandu futbolisti. Sešus vārtus kalendārā pusmēneša periodā guvuši J.Krasnovskis (FK „Laikmets”), A.Kapļuks („Evolution Gaming”) un A.Kuzmins („Stopiņi”).

Sportiskie notikumi sāk pamazām uzņemt apgriezienus arī Rīgas čempionāta 2.līgā, kur A apakšgrupā pagaidām vismaz nomināli priekšā visām konkurentēm atrodas sešus punktus ieguvusī „OSK Ostnieks”, kas gan salīdzinājumā ar sāncensēm arī aizvadījusi visvairāk maču, proti, četrus. Nedēļas gaitā „OSK Ostnieks” piedzīvoja 3:5 neveiksmi pret „Industrial Steel Group”, kā arī ar 2:0 handikapu uzveica „Rīgas Pašvaldības Policiju”.

No pārējām cīņām grupas ietvaros jāizceļ „Cerber” iegūtie četri punkti – uzvara pār „Marshal FC” (3:1) un neizšķirts spēlē ar „EUROLOGI” (2:2). Savas pirmās uzvaras sezonā svinēja „Rīgas Pašvaldības Policija” (4:3 pret „AVANTEX”) un „Marshal FC” (3:2 pār „Industrial Steel Group”), bet kopējā situācija kopvērtējuma tabulā joprojām ir ļoti blīva, un pie veiksmīga snieguma gandrīz vai ikviena komanda var izvirzīties grupas vadošajās pozīcijās.

Visbeidzot vēl nepieminētajā 2.līgas B grupā četras no astoņām komandām sasniegušas sešu punktu atzīmi, taču nevienai nav izdevies to paveikt ar simtprocentīgu bilanci. Vadošajā kvartetā atrodas „RegVardy”, kas ar 2:1 uzveica „USB” un ar 0:3 kapitulēja „Akela Kļudījās”, kā arī „Baltic International Bank” (BIB), kas savā vienīgajā nedēļas duelī ar 4:1 pārspēja „USB” (tiesnesis spēles gaitā komandām parādīja astoņus brīdinājumus).

Tāpat pirmajā četriniekā izkārtojusies jau minētā „USB”, kas pēc divām uzvarām sezonas sākumā turnīru turpināja ar divām neveiksmēm un „Akela Kļūdījās”. Pēdējā bez jau minētās uzvaras pār „RegVardy” spēja uzveikt arī „ASK Kadaga”, „dubli” realizējot Aleksandram Zagorskim.

2.līgas trāpīgāko snaiperu saraksta priekšgalā atrodas „Olaine” komandas pārstāvis Vladislavs Medvedins, kura rēķinā seši vārtu guvumi.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Andrejs Šmatovs
Andrejs Šmatovs

(FK Laikmets)
33
Aleksejs Mirmanovs
Aleksejs Mirmanovs

(Akela Kļūdījās)
53

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin