Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Divvadībā izvirzās „Garāža” un FC „Inter STAR”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.10.2015
Par „SYNOTtip” Rīga telpu futbola čempionāta Elites līgas līderēm pēc svētdien 15. vidusskolas sporta hallē aizvadītajām otrās kārtas spēlēm kļuvušas „Garāža” un FC „Inter STAR” komandas, kurām izdevās izcīnīt otrās uzvaras. Savukārt pirmos panākumus šajā sezonā savā rēķinā ierakstīja FK „Rīnūži Rīga” un „LNOB/Mārupe” telpu futbolisti.

Divu sacensībās ārpus konkurences startējošo vienību duelī starp „RTU FC/TUC” un FC „Inter STAR” pēdējā apliecināja savu pārākumu ar rezultātu 5:1. Tiesa, pirmajiem atklāt rezultātu mača 9.minūtē izdevās Rīgas Tehniskās Universitātes (RTU) atbalstītās komandas pārstāvjiem Arņa Kalniņa personā. Puslaika turpinājumā sāncenši, pateicoties Konstantīna Guļenko un Edgara Jēgera trāpīgajiem raidījumiem, panāca 2:1 handikapu jau savā labā, bet pēc pārtraukuma guva vēl trīs bezatbildes vārtus, pa reizei izceļoties Igoram Miheikinam, Vladimiram Ivanikinam un Kirilam Jeļkinam. Tādējādi FC „Inter STAR” guva otro uzvaru turnīrā un ar sešiem punktiem šobrīd atrodas sacensību tabulas pašā augšgalā.

Edgara Klaivas spēles 37.minūtē gūtie vārti bija vienīgie „Garāža” komandas minimālajā 1:0 triumfā pār „FREE”. Šis mačs kļuvis par pagaidām mazrezultatīvāko Elites līgas sezonas ritējumā, kā arī par otro, kur kādai no pretiniecēm izdevās nosargāt savus vārtus neskartus (pirmajā kārtā 7:0 panākumu izcīnīja arī „JakoSport&Graanul Pellets”).

Tikmēr citā svētdien aizvadītajā mačā jau minētā „JakoSport&Graanul Pellets” pēc ļoti spraigas spēkošanās ar 2:3 atzina FK „Rīnūži Rīga” pārākumu. Spēles pirmajā puslaikā nevienai no sāncensēm vārtus gūt neizdevās, bet nākamo 20 minūšu gaitā savu pārākumu tomēr izdevās apliecināt „Rīnūži Rīga” telpu futbolistiem, kuru rindās ar precīziem sitieniem divkārt atzīmējās Rihards Ščogols, savukārt uzvaras vārtus 39.minūtē guva Aleksandrs Čekulajevs. Pretiniecei vārtus guva Maksims Selivončiks un Aleksands Trups. Jāpiebilst, ka otrā puslaika vidū tiesnesim nācās parādīt pirmo sarkano kartiņu jaunās sezonas ietvaros – noraidījumu FK „Rīnūži Rīga” rindās izpelnījās Andris Kangars.

Visbeidzot vēl nepieminētajā duelī, atspēlējot 1:2 deficītu, savu pirmo uzvaru čempionātā kaldināja „LNOB/Mārupe”, kas ar 4:2 uzveica „RSU”. Ar vienu vārtu guvumu „LNOB/Mārupe” rindās atzīmējās Krists Rozgals, Kristaps Eimanis un Jānis Kārkliņš (vēl reizi bumba pabija „RSU” vārtos no pēc pašu komandas spēlētāja netīša raidījuma), savukārt „RSU” labā precīzi sita Toms Rajeckis un Aleksanders Pellio.

Elites līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā līderim pēc pirmās kārtas – Vsevolodam Čamkinam („RSU) – pievienojies FK „Rīnūži Rīga” pārstāvis R.Ščogols – abu futbolistu rēķinā četri gūti vārti.

Turnīra nākamā jeb 3. kārta tiks aizvadīta 8. novembrī.
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Andrejs Šmatovs
Andrejs Šmatovs

(FK Laikmets)
33
Aleksejs Mirmanovs
Aleksejs Mirmanovs

(Akela Kļūdījās)
53

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin