Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Rīgas čempionāta zemākajās līgās sākusies otrā posma izspēle
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.1.2016
“SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta abās zemākajās līgās sākusies otrā posma izspēle, kuras ietvaros gan 2.līgā, gan arī 3.līgā tiks noskaidrotas ne tikai medaļnieces, bet arī galīgais kopvērtējuma izkārtojums no pirmās līdz pat 16. pozīcijai. Atbilstoši sacensību reglamentam izšķirošā etapa mači risināsies līdz marta sākumam.

2.līgas C grupā, kur plecu pie pleca cīnās astoņas pēc pirmā posma rezultātiem labākās divu apakšgrupu vienības, aizvadītas piecas spēles. Maksimāli iespējamos sešus punktus savākusi “Cerber” vienība, kas divkārt spēja uzveikt “USB” – 7:1 un 5:1. Pateicoties šiem panākumiem, “Cerber” ar 11 iekrātiem punktiem izvirzījusies turnīra tabulas trešajā vietā, atpaliekot vienīgi no pašreizējās līderes “Olaine” (16) un otrās pozīcijas īpašnieces “Akela Kļūdījās” (13).

Olainieši izšķirošo sacensību stadiju sāka 7:3 uzvaru pār ciešāko sāncensi “Akela Kļūdījās”, cīņas laikā divkārt atspēlējot nelabvēlīgu rezultāta deficītu 0:1 un 1:2. Savukārt “akelieši” savā pēc šīs neveiksmes reabilitējās duelī pret “Industrial Steel Group” – 6:5.

Ceturtajā vietā C apakšgrupā šobrīd ierindojas “RegVardy” (9), kas ar rezultātu 3:0 pieveica “EUROLOGI”, bet cieši blakus cita citai izkārtojušās pārējās vienības – “USB” (9), “EUROLOGI” un “UNICEF” (abām pa 8 punktiem), kā arī “Industrial Steel Group” (7).

Šīs pašas līgas D grupā, kur komandas sadalīs izkārtojumu no devītās līdz 16. pozīcijai, ar divām uzvarām startējusi FK “Kadaga” (18), kas uzveica gan “Marshal FC” (5:3), gan arī “OSK Ostnieks” (9:4), piecus vārtos pa abiem mačiem kopā gūstot Guntim Gabrānam. Šobrīd galvenās FK “Kadaga” konkurentes turnīra tabulā ir par diviem punktiem atpaliekošā “LSPA”, kas arīdzan otro etapu sāka ar divām uzvarām - pār “Rīgas Pašvaldības Policiju” (6:5) un “Marshal FC” (3:1) -, kā arī trīs punktu atstatumā esošā “OSK Ostnieks”.

Nevienai no pārējām grupas vienībām nav izdevies pārsniegt desmit punktu robežu – šajā pieciniekā ietilpst “Marshal FC” (9), “Baltic International Bank” (8), “MLFC Victoria/Lerona” (7), kā arī “Rīgas Pašvaldības Policija” un “AVANTEX” (abām pa 6).

Patlaban tikai divi mači aizvadīti 3.līgas spēcīgākajā jeb C grupā, kur “Stopiņi” divkārt pārvarēja FK “Laikmets” pretestību – 4:0 un 6:2. Tādējādi turnīra tabula lielā mērā pagaidām vēl joprojām atspoguļo vienību veikumu pirmā etapa šķērsgriezumā – pirmo vietu ieņem “Estoty/JOMA TEAM” (18), bet tās tuvākās sekotājas ir “Stopiņi” (15) un “Medical Group DENS” (13). Krietni nostāk iepaliek atlikušais komandu kvintets, kurā ietilpst “Evolution Gaming” (8), “Garāža 2” (7), “Baltic Express LV” un “Husky/LSPA” (pa 6), kā arī FK “Laikmets” (2).

Visbeidzot 3.līgas D apakšgrupā ar divām uzvarām sacensību otrā posma stadiju sākušas “Napalm” un “HAVI Logistics”. Pirmā ar 7:0 sagrāva FK “Kadaga 2” (pa trim vārtiem Konstantīnam Gamalejevam un Andrejam Jermakovam), un ar 4:2 uzveica “Satis Grupa”, savukārt “HAVI Logistics” apliecināja savu pārākumu dueļos ar FC “Inter STAR 35+” (6:4) un “Xteam.lv/Lerona” (3:1).

D grupas kopvērtējumā “Napalm” (21) ieņem pirmo vietu, sešu punktu atstatumā no līderes seko “Ķekavas novads” (15), kas savā pirmajā mačā ar 1:3 piekāpās “Riga United”, bet vēl desmit punktu robežu pārsniegušas arī FK “Kadaga 2” (13), “Riga United” (12) un “HAVI Logistics” (12). Jau krietnu tiesu no konkurentēm iepaliek sešus punktus izcīnījušās “Xteam.lv/Lerona” un FC “Inter STAR 35+”, kā arī “Satis Grupa” (1).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin