Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija    
Rīgas telpu futbola čempionāts 2015./2016.
Pēdējo reizi atjaunots: pirmdien, 11.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 418 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 2987






Ziņas
Atlikušo vakanci sadalīs “Cerber” un “AVANTEX”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 22.12.2015
“SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta zemāko līgu turnīru pirmā posma izspēle ir gandrīz beigusies, un zināmas 15 no 16 dalībniecēm, kas sacensību otrajā stadijā turpinās spēkošanos par godalgotajām vietām. Ja 3.līgā astoņas labākās komandas jau noskaidrotas, tad 2.līgā palikusi intriga saistībā ar A apakšgrupas ceturto spēcīgāko vienību – uz atlikušo vakanci pretendē “Cerber” un “AVANTEX”.

2.līgas A grupā par vietas saglabāšanu vadošajā kvartetā var pilnībā neuztraukties līderu trijnieks, kurā ietilpst “Olaine” (25), kā arī “Industrial Steel Group” un “EUROLOGI” (abām pa 23 punktiem). “Industrial Steel Group” iepriekšējā nedēļā aizvadīja savas noslēdzošās pirmā etapa spēles, uzveicot “Marshal FC” (2:1), kā arī rezultatīvā duelī ar 5:7 atzīstot “Rīgas Pašvaldības Policijas” pārākumu (pieci vārti Renāram Kazum). Tikmēr abām pārējām pirmā trijnieka dalībniecēm tuvāko nedēļu ietvaros atlicis laukumā doties vēl pa vienai reizei. Šo komandu savstarpējā tikšanās pirmdien noslēdzās ar minimālu “Olaine” triumfu 4:3, turklāt olainieši spēles gaitā atspēlēja rezultāta deficītu no 1:3 uz 4:3. Bez šīs uzvaras pašreizējā grupas līdere ar identisku rezultātu piekāpās “AVANTEX”, savukārt “EUROLOGI” pārspēja “OSK Ostnieks” (3:2), kā arī dalīja punktus uz pusēm ar “Cerber” – 2:2.

Galvenā intriga A apakšgrupā atlikusi cīņā par ceturto pozīciju – uz to pretendē “Cerber” (19) un “AVANTEX” (17). Lai turpinātu spēkošanos par medaļām turnīra otrajā posmā, pēdējai noslēdzošajā cīņā pret “Olaine” 28. decembrī nepieciešama uzvara, kā arī jācer uz to, ka “Cerber” nespēs 9. janvāra duelī uzveikt “OSK Ostnieks”. Vienāda punktu skaita gadījumā labākas savstarpējo spēļu bilances dēļ ceturto pozīciju izcīnīs “AVANTEX”.

Jau tagad zināms, ka pat teorētiski līderu kvartetā vairs nevar iespraukties trīs atlikušās grupas vienības – “OSK Ostnieks” (15), “Marshal FC” (14) un “Rīgas Pašvaldības Policija” (14). Šīm vienībām nākamajā etapā būs jāspēkojas par 9.-16. vietu līgā.

Šīs pašas līgas B grupā visas spēles jau aizvadītas un galīgais vietu izkārtojums zināms. Cīņu par medaļām otrajā turnīra stadijā turpinās “Akela Kļūdījās” (28), “USB” (27), “UNICEF” (24) un “RegVardy” (20), savukārt nākamās četras vienības – FK “Kadaga” (18), “Baltic International Bank” (16), “LSPA” (15) un “MLFC Victoria/Lerona” (11) – lūkos sevi apliecināt, spēkojoties par devīto vietu 2.līgā.

No B apakšgrupas noslēdzošajiem mačiem jāatzīmē divas “USB” uzvaras pār “MLFC Victoria/Lerona” 12:2 un 8:7. Interesanti, ka uzvarētāju rindās katrā no mačiem ar četru vārtu guvumu jeb “pokeri” izcēlās cits futbolists – to paveica gan Aleksandrs Zotimovs, gan Kristaps Žīgurs. Tāpat svarīgu uzvaru savā noslēdzošajā šī kalendārā gada mačā izcīnīja “RegVardy”, kas ar 3:2 uzveica līderi “Akela Kļūdījās”. Ja “RegVardy” šo cīņu neuzvarētu, vadošajā kvartetā tās vietu aizņemtu FK “Kadaga”, kas ar 4:3 pārspēja “Baltic International Bank”.

2.līgas rezultatīvākais spēlētājs joprojām ir 21 vārtu guvumu īstenojošais Arturs Jefremenkovs (“EUROLOGI”), kamēr 17 precīzi sitieni Vladislavam Medvedinam (“Olaine”).

Tikmēr 3.līgas A apakšgrupā līderu četrinieks savas pozīcijas nostiprinājis ar ievērojamu atrāvienu, turklāt viss kvartets, kurā ietilpst “Medical Group DENS” (30), “Stopiņi” (30), “Garāža 2” (27) un “Baltic Express LV” (27), izkārtojies vien triju punktu intervālā, bet piektās vietas īpašniece “Napalm” (17) atpaliek jau desmit punktus. Grupā atlicis aizvadīt vairs tikai trīs mačus, no kuriem kā centrālais gaidāms duelis starp “Stopiņi” un “Garāža 2”.

Trīs grupas lejasgala vienības – “Riga United” (9), “Xteam/Lerona” (8) un FC “Inter STAR 35+” (6) – tā arī nav spējušas sasniegt desmit punktu robežu. No šī trio vēl nedaudz uzlabot kopējo situāciju varēs tikai pēdējai, kurai gaidāms mačs ar “Napalm”.

Labākās četras komandas noskaidrotas arī 3.līgas B grupā, kur cīņu par medaļām nākamgad turpinās “Estoty/JOMA TEAM” (37), “Evolution Gaming” (30), “Husky/LSPA” (22) un FK “Laikmets” (21), kamēr “Ķekavas novads” (17), “HAVI Logistics” (16), FK “Kadaga 2” (14) un “Satis Grupa” (1) turnīra turpinājumā lūkos reabilitēties sacensībā par 9.-16.pozīciju.

B grupā vēl atlicis sportiskā ziņā it kā mazsvarīgs, taču savā ziņā abu zemāko līgu kontekstā nozīmīgs mačs starp “Estoty/JOMA TEAM” un FK “Kadaga 2”. “Estoty/JOMA TEAM”, kas 13 cīņās svinējusi 12 uzvaras un piedzīvojusi vienu neizšķirtu, uzvaras gadījumā būs vienīgā no 32 abu zemāko Rīgas čempionāta līgu dalībniecēm, kas pirmā posma ietvaros ne reizi nav izjutusi zaudējuma rūgtumu.

Ieskatoties 3.līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, pirmajā vietā joprojām 23 vārtus guvušais “Stopiņi” pārstāvis Oļegs Darmorozs, bet pa 20 precīziem raidījumiem – Jānim Krasnovskim (FK “Laikmets”) un Mihailam Suvorovam (“Estoty/JOMA TEAM”).
Zibensziņas
2016.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:
JakoSport&Graanul Pellets - NewProject (1:2)
M.Tumanovs 18 - A.Lavrenovs 20; P.Nikitonovs 36
bildes un video

2016.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas REZULTĀTI (uz 14.03.2016)>>>

NewProject - 2016.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/8 fināla DSV Transport - JakoSport&Graanul Pellets spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Estoty / JOMA TEAM - RTU FC spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla NewProject - LNOB /Mārupe spēles bildes un video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA NewProject - TENTE spēles bildes un video

Papildpieteikumu un spēlētāju pāreju termiņš Rīgas čempionāta Elites, Otrajā un Trešajā līgā – 2015.gada 31.decembris.


Ziņas

Šodien uzsauc
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(RegVardy)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin