Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Vadību saglabā SK “Inter/Macron”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 2.3.2015
“Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrās līgas ietvaros aizvadītajā nedēļā starp komandām, kas cīnās par medaļām, notika trīs spēles. Spēcīgākajā jeb C apakšgrupā vadības grožus saglabāja SK “Inter/Macron” vienība, kas savā vienīgajā mačā slēdza “miera līgumu” ar vienu no galvenajām konkurentēm “JakoSport&Graanul Pellets”.

Minētais mačs aizritēja ar gana interesantu un spraigu sportisko scenāriju. Pirmā puslaika vidū pat divu vārtu pārsvars (3:1) piederēja “JakoSport&Graanul Pellets”, taču sāncenši līdz pārtraukumam prata panākt izlīdzinājumu. Cīņas turpinājumā abas komandas mača izskaņā vēl apmainījās ar vārtu guvumu, vienojoties par neizšķirtu – 4:4. Divus vārtus SK “Inter/Macron” labā guva Vladimirs Ivanikins.

Citā mačā savu pirmo panākumu čempionāta otrā posma ietvaros guva TENTE vienība, kas, pateicoties diviem Ramina Barakzaja vārtiem, ar minimālu 2:1 pārsvaru uzveica iepriekš minēto “JakoSport&Graanul Pellets”. Savukārt vēl vienā duelī TENTE dalīja punktus uz pusēm ar RSU vienību – 1:1.

Pārliecinošāko uzvaru aizvadītās nedēļas šķērsgriezumā C grupā svinēja FK “Jaunolaine”, kas ar 8:3 sagrāva “Industrial Steel Group”, četrus vārtus uzvarētāju rindās gūstot Jevgenija Drabovičam, bet trīs – Jurijam Ivanovam.

Rīgas telpu futbola čempionāta Otrās līgas C grupās vadībā, kā minēts, atrodas ārpus konkurences spēlējošā SK “Inter/Macron” (22), tās ciešākā sekotāja ir “JakoSport&Graanul Pellets” (17), bet vēl tālāk kopvērtējuma tabulā izkārtojušās “Arigo” (16), FK “Jaunolaine” (15), “PB Line” (14) un RSU (13).

Sacensību D grupas ietvaros, kur dalībnieces spēkojas par 9.-14.pozīciju, jāatzīmē divas “Baltic International Bank” (BIB) uzvaras pār “Baldone” komandu – 7:3 un 7:2. Tādējādi BIB pacēlās uz dalītu otro vietu kopvērtējuma tabulā, kuru ieņem kopā ar tikpat punktus – 12 – izcīnījušo AVANTEX “blici”. Savukārt pārliecinošā vadībā par spīti tehniskajam zaudējumam pret AVANTEX (0:10) joprojām atrodas RTU FC (20), kurai šī bija pirmā neveiksme turnīra otrā posma gaitā.

Visbeidzot – par notikumiem spēku izteiksmes ziņā vājākajā jeb E apakšgrupā. Pateicoties divām izcīnītajām uzvarām (3:1 pār “Banku augstskolu” un 8:2 pār ILGA), uz pirmo vietu grupā pacēlusies “Marshal FC” vienība, kas iekrājusi 21 punktu. Minimāli no līderes atpaliek “RegVardy” (20), kas nedēļas šķērsgriezumā guva četrus no maksimāli sešiem iespējamajiem punktiem, pieveicot “Jauno Dinamieti” (4:3), kā arī cīnoties neizšķirti 5:5 ar “Ropažiem” (trīs vārti “RegVardy” rindās Ērikam Lebedokam). Savukārt dalītajā trešajā pozīcijā E grupā ierindojas 18 punktus izcīnījušās “Rīgas Pašvaldības Policija” un “Ropaži”.

Otrās līgas rezultatīvākais futbolists joprojām ir “PB Line” pārstāvis Artūrs Strazdiņš ar 35 gūtajiem vārtiem, kamēr Edgars Strautiņš no RSU atzīmējies piecas reizes mazāk.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Industrial Steel Group)
35
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Romans Belozerovs
Romans Belozerovs

(Baltic Express LV)
45

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin