Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   Latviski
Чемпионат Риги по футзалу 2013/2014
Последнее обновление: вторник, 1 апреля Всего игр: 585 (запланировано: 0) Всего забитых голов: 4077






Новости
Zemāko līgu izšķirošas cīņas uzņem apgriezienus
Автор: Futbola Turnīru Asociācija, дата: 17.2.2014
Arvien lielākus apgriezienus uzņem izšķirošas cīņas „Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta abās zemākajās līgās, kur medaļnieku noskaidrošanai atlicis vien nepilns kalendārais mēnesis. Aizvadītajā nedēļā tika izspēlētas kārtējās 24 spēles sešās Otrās un Trešās līgas apakšgrupās.

Vadības grožus saglabā BIB

Otrās līgas C grupā, kur astoņas labākās komandas savā starpā sadalīs godalgotās vietas, joprojām vadības grožus izdevies saglabāt „Baltic International Bank” (BIB (17)) vienībai, kaut arī iepriekšējās nedēļas laikā banku pārstāvošā vienība neaizvadīja nevienu maču. Lielā mērā par to jāpateicas viņu tuvākajām konkurentēm, kas nespēja demonstrēt tik pārliecinošu sniegumu, lai pārņemtu līderu statusu. Šobrīd otrajā vietā esošā FC „Petrow” (16) cīnījās neizšķirti 4:4 ar „Olaines FK”, turklāt mača gaitā spēja izdarīt gandrīz neticamo – panākt izlīdzinājumu no it kā bezcerīgā 0:4. Jāpiebilst, ka divus no vārtiem „Petrow” guva spēles trīs noslēdzošo minūšu laikā, kad ar rezultatīviem raidījumiem izcēlās Oļegs Kopča un Aleksandrs Miheikins. Sportisko raksturu FC „Petrow” spilgti nodemonstrēja arī uzvarā pār „Massa Food”, tās pašas trīs minūtes pirms tiesneša beigu svilpes atrodoties iedzinēju lomā (2:3), bet noslēgumā izraujot panākumu – 4:3.

Olainieši, kuri ar 13 punktiem šobrīd ieņem grupā trešo pozīciju, cieta neveiksmi savā otrajā mačā pērnās nedēļas šķērsgriezumā, atzīstot „JakoSport” (13) pārākumu (3:5), savukārt pēdējie ar 4:6 piekāpās „Jaunajam Dinamietim”. Situācija grupas kopvērtējumā ir visnotaļ blīva, jo no minētā līderu četrinieka pavisam netālu punktu izteiksmes ziņā atrodas arīdzan „Jaunais Dinamietis” (12) un „Arigo” (10).

Otrās līgas D apakšgrupā jāatzīmē pašreizējās līderes AVANTEX (15) panākums pār „RTU Sports” (4:1). Pirmās vietas īpašniece šobrīd atrodas piecu punktu attālumā no trim tuvākajām sekotājām – desmit punktus iekrājušas „Raita 2”, „Industrial Steel Group” un „Marshal FC”.

Arī E grupā pie panākuma tika pirmās vietas īpašniece „TUC Jadberg” (15), kas, pateicoties Eināra Freimaņa trim vārtiem, ar 6:3 uzveica „Banku augstskolu”. Neizšķirts šajā nedēļā pozīciju zemāk esošajai „Latvijas Sporta Aģentūrai/Salaspils FC” (14), kas kopā ar konkurentiem FK „Jaunolaine” kopumā guva 16 (!) vārtus – 8:8. Četri no tiem „salaspilieša” Artūra Kulepova rēķinā.

Spraiga cīņa par medaļām

Trešās līgas C apakšgrupā cīņa par godalgotajām vietām solās būt īpaši spraiga, jo nevienu no astoņām vienībām šajā sakarā pašreiz nevar norakstīt kā potenciāli lieko. Pirmās vietas statusu arvien saglabā SK „Inter” (18), kas vienīgajā nedēļas spēlē pārliecinoši ar 7:1 sagrāva noslēdzošajā pozīcijā esošo „Darba Rezerves” komandu („hat-trick” Nikolajam Samkovam). Uz otro vietu grupā pacēlās „Rakari” (15), kas uzvarēja abos mačos (3:1 pār „LKR Ropaži” un 3:2 pār „Stopiņiem”), neveiksmi cieta cita favorīte FK „Laikmets” (14), atzīstot ropažnieku pārākumu (2:5), savukārt „PB Line” (13) un „Gludi LM” (10) dueļi noslēdzās ar katras komandas trim izcīnītiem punktiem (5:3 un 1:2).

D grupā jāizceļ līderes „SEB United” (16) izcīnītā uzvara pār „MultiCo” (9), taču tas nemainīja pirmās vietas īpašnieces pārsvaru punktu izteiksmē pār tuvāko sekotāju „Ķekavas novads” (12), jo arī ķekavnieki guva panākumu – 4:2 pret „ASK Kadaga/Ķekava”.

Savukārt E apakšgrupā no visām piecām cīņām jāatzīmē pirmās vietas īpašnieces FK „Taipanas/Saulkrasti” uzvara (4:1 pār „Cerber-02”) un neizšķirts (3:3 pret „Grifs AG”). Jāpiebilst, ka tieši „Cerber-02” ir šobrīd tuvākā Saulkrastu vienības konkurente, atpaliekot no līderes tikai vienu punktu.

Kausa izcīņā noskaidroti pusfinālisti

Tikmēr Rīgas kausa izcīņas turnīrā noskaidroti visi pusfinālisti. Jau iepriekš ziņojām, ka ceturtdaļfināla barjeru pārvarēja „JakoSport” komanda. Cīņā par vietu finālā to gaidīs FC „Raita”, kas ceturtdaļfinālā spraigā cīņā pēc neizšķirta pamatlaikā (2:2) pēcspēles sitienu sērijā ar 3:0 uzveica „Rīgas Siltumu”.

Tāpat labāko četru vienību skaitam piepulcējās FC „Caramba Riga”, kas arīdzan „pendelēs” (4:4, p.s.s.3:2) uzveica „TUC/FTA”. „Caramba Riga” pretiniece pusfinālā būs „Kreiss-Raba”, kas mazrezultatīvā cīņā, pateicoties Aleksandra Kuļešova vārtiem, ar 1:0 pieveica „New Project”.

Abas pusfināla spēles risināsies 20.februārī Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā, bet fināls šajā pat vietā plānots 16.martā.
Новости-молния
2014.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI (atjaunots 15.03.2014) >>>

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas JakoSport - DSV Transport spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas JakoSport - DSV Transport spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FK Laikmets - TUC/FTA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FK Laikmets - TUC/FTA spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FC Petrow - Kreiss-Raba spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FC Petrow - Kreiss-Raba spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla FC Caramba Riga - TUC/FTA spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Kreiss-Raba - FC New Project spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/4 fināla Kreiss-Raba - FC New Project spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla Kreiss-Raba - FC Caramba Riga spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla Kreiss-Raba - FC Caramba Riga spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla JakoSport - FC Raita spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla JakoSport - FC Raita spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA FC Caramba Riga - FC Raita spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA FC Caramba Riga - FC Raita spēles video

2014.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

FC Raita - FC Caramba Riga(1:2)
A.Hudaiberdijevs 26; D.Kohans dz.k.17 - S.Kolomicevs 22; P.Skalenko 30

spēles bildes

spēles video


Новости

Сегодня ставит
Maksims Radionovs
Maksims Radionovs

(Latvijas Sporta Aģentūra / Salaspils FC)
35
Jevgenijs Simonovs
Jevgenijs Simonovs

(FC Raita)
40
Gvido Ķikāns
Gvido Ķikāns

(Ķekavas novads)
45
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža)
46
Ritvars Zēmeils (fārmklubs)
Ritvars Zēmeils (fārmklubs)

(Rakari G*)
46

Актуальное видео

Архив новостей

Поддержка: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin