Latviski   |   По-русски
 
Otro uzvaru izcīna “PNB banka”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 22.1.2019

Otro uzvaru izcīna “PNB banka” Svētdien Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē risinājās tradicionālā Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīra otrā kārta. Tās ietvaros pie otrā panākuma izdevās tikt “PNB banka” vienībai, kas tādējādi nostiprinājās sacensību kopvērtējuma tabulas vienvadībā.

“PNB banka” telpu futbolisti šoreiz samēroja spēkus ar iepriekšējo kārtu izlaidušo “PricewaterhouseCoopers”, kaldinot pārliecinošu panākumu ar rezultātu 9:1. Uzvarētāju sastāvā pa diviem vārtiem guva uzreiz četri dažādi spēlētāji – Ervīns Keišs, Jurijs Hristoļubovs, Igors Rahovskis un Maksims Firsovs. Viens trāpīgs raidījums Aleksandra Upenieka rēķinā, kamēr sāncenšu rindās vienīgo reizi mača protokolā “atzīmējās” Uldis Freidenfelds.

Līdz ar šo uzvaru “PNB banka” kļuva par turnīra līderi ar sešiem izcīnītajiem punktiem divās cīņās. Kā vēstīts, sezonas atklāšanas dienā pērnās sezonas bronzas medaļniece spraigā cīņā ar 3:2 uzveica “Luminor”.

Citā duelī pie pirmā panākuma jaunajā sezonā tika “Citadele banka” vienība, kas ne bez grūtībām ar rezultātu 6:4 sarūgtināja “Ernst&Young”. “Citadele banka” futbolisti pirmā puslaika izskaņā ieguva komfortablu 4:0 pārsvaru, kas bija pietiekams pamats vēlamā gala iznākuma sasniegšanai. Tiesa, sāncenši gan mača izskaņā prata nedaudz sadeldēt rezultāta starpību, taču ne ko vairāk.

Sekmīgs veikums šajā cīņā pērnās sezonas rezultatīvākajam “snaiperim” Aleksejam Bespalovam, kurš izcēlās ar “hat-trick”, divi vārti Jānim Dambergam, bet vieni – Aleksandram Sazonovam. Tikmēr “Ernst&Young” sastāvā “dubli” realizēja Madars Tukris, kamēr viens trāpīgs sitiens Sandija Joksta un Matīsa Leiša rēķinā.

Vēl vienā no svētdienas dueļiem uzvarētājs noteikts netika, punktus uz pusēm dalot “Luminor” un “Latvijas Banka” vienībām – 2:2. Interesanti, ka visi četri vārti tika gūti noslēdzošo septiņu minūšu laikā. Vispirms ar Edija Černova un Ingmāra Gargurņa precīzajiem raidījumiem 2:0 pārsvaru ieguva “Luminor”, uz ko pretiniece jau pašā spēles epilogā atbildēja ar Erlanda Krongorna un Gata Gersona rezultatīvajiem sitieniem.

Sacensību nākamā kārta paredzēta jau 27. janvārī.

Kā minēts, Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru turnīrs notiek jau 18.reizi un līdzīgi kā iepriekšējos gadus tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personisko kontaktu stiprināšanu starp finanšu nozares organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, popularizēt telpu futbolu, kā arī noskaidrot meistarīgākās komandas un spēlētājus finanšu nozarē.

Pērn deviņu vienību konkurencē ceturto gadu pēc kārtas regulārajā čempionātā triumfēja “ABLV Bank”, kas pēcāk ieguva arī kausa trofeju.

Partneri












   



Dalībnieki