Latviski   |   По-русски
 
Kārtējos panākumus izcīna “BIB” un “ABLV Bank”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 28.2.2018

Kārtējos panākumus izcīna “BIB” un “ABLV Bank” Aizvadītajā svētdienā Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē risinājās septītās kārtas spēles Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrā. Jau atkal kārtējās uzvaras svinēja abas kopvērtējuma tabulas vadošās komandas – “Baltic International Bank” (BIB) un pēdējo trīs sezonu čempione “ABLV Bank”.

BIB telpu futbolisti šoreiz samēroja spēkus ar “Citadele banka” vienību, gūstot panākumu ar rezultātu 2:0. Uzvarētāju sastāvā ar precīziem sitieniem izcēlās Sergejs Kotovs un Igors Derbakovs.

Tāpat sesto reizi šajā sezonā triumfēja “ABLV Bank”, kas ar 7:3 pieveica “BlueOrange”, pa divām reizēm vārtus gūstot Maksimam Firsovam un Aleksejam Bespalovam. Jāpiebilst, ka “BlueOrange” otrā puslaika vidū izdevās samazināt rezultāta pārsvaru no 0:5 līdz 3:5, tomēr mača beigu fāzē “ABLV Bank” guva vēl divus vārtus.

Turnīra tabulā BIB un “ABLV Bank” arī pēc šīs kārtas joprojām ir vienāds punktu skaits – 18 -, bet labākas vārtu attiecības dēļ (“+34” pret “+22”) šobrīd nominālās līderes gods tiek BIB. Jau nākamajā kārtā – 4. martā plkst.12.00 – abas šīs komandas tiksies savā starpā, un šīs spēles uzvarētājs nodrošinās zelta godalgas.

Savu pārliecinošāko uzvaru šosezon svētdien kaldināja “Ernst&Young”, kas ar 7:1 sagrāva turnīra debitanti “PricewaterhouseCoopers”, četrus vārtus gūstot Madaram Tukrim. Savukārt cīņā starp trešās vietas īpašnieci “Norvik banka” un vienu no tās tiešajām konkurentēm “Rietumu banka” uzvarētājs noteikts netika, mačam noslēdzoties ar kaujiniecisku neizšķirtu 3:3.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pēc šīs kārtas vadību saglabāja Igors Derbakovs (BIB) ar 11 gūtajiem vārtiem. Viņa tuvākie sekotāji – M.Tukris (“Ernst&Young”) un A.Bespalovs (“ABLV Bank”) – atpaliek par diviem trāpīgiem raidījumiem.

Svētdien plkst.15.00 aktuālās kārtas laikā risinājās arī 18. martā plānotās kausa izcīņas izloze. Šajā turnīrā startēs astoņas regulārā čempionāta komandas (dalību neapstiprināja vienīgi “Rietumu banka”), kā arī “Luminor Bank” vienība.

Kausa izcīņas kalendārs>>>

Partneri












   



Dalībnieki