Latviski   |   По-русски
 
BIB grauj debitanti un turnīra tabulā panāk “ABLV Bank”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 14.2.2018

BIB grauj debitanti un turnīra tabulā panāk “ABLV Bank” Aizvadītajā svētdienā Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē risinājās piektās kārtas spēles Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrā. Ceturto uzvaru čempionātā svinēja “Baltic International Bank” (BIB), tādējādi kopvērtējuma tabulā panākot tiešo konkurenti “ABLV Bank”, kas šo kārtu izlaida.

BIB telpu futbolisti ļoti pārliecinoši ar 12:0 sagrāva sacensību debitanti “PricewaterhouseCoopers”, uzvarētāju sastāvā vismaz pa vieniem vārtiem gūstot pilnīgi visiem astoņiem pieteiktajiem laukuma spēlētājiem. Līdz ar to turnīra tabulā BIB un “ABLV Bank” ir vienāds punktu skaits – 12 -, bet labākas vārtu attiecības dēļ (“+24” pret “+12”) šobrīd nominālās līderes gods tiek BIB.

Trīs punktu atstatumā aiz vadošo vienību dueta atrodas “Citadele banka” un “Norvik banka” – abas šīs komandas svētdien papildināja savu uzvaru bagāžu. Trīs Pētera Naglas gūtie vārti palīdzēja “Citadele banka” vienībai atspēlēt divu vārtu deficītu (0:2) cīņā ar “BlueOrange” un visā mačā gūt panākumu ar rezultātu 4:2. Savukārt “Norvik banka” trešo uzvaru sezonā kaldināja mačā pret “Latvijas Banka” – 3:1.

Citā svētdienas spēlē Sandija Joksta noslēdzošajā minūtē gūtie vārti izrādījās izšķirošie “Ernst&Young” komandas panākumā pār “Rietumu banka”. Pēdējai pēc veiksmīgi iesāktās sezonas tas bija jau trešais zaudējums pēc kārtas, un patlaban “rietumnieki” turnīra kopvērtējumā atkrituši jau uz sesto vietu.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pēc šīs kārtas ir divi līderi, no kuriem katrs guvis pa astoņiem vārtiem - Igors Derbakovs (BIB) un P.Nagla (“Citadele banka”).

Turnīra sestā kārta risināsies šo svētdien ierastajā laikā – no plkst.12.00 līdz plkst.16.00 – Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē.

Partneri












   



Dalībnieki